reklama
O Kochana to widzę że mnie przegonisz ja planowo mam mieć okres 12 więc myślę że jak nic się nie przesunie będę mieć gdzieś od 13 stymulację. Ja do kliniki mam jakieś 70 km więc 1/3tego co ty. Pracuje jako kasjer-fakturzysta. I mam bardzo różnie zmiany ale w większości po 10-12 h a Twoja praca jaka?@Tolka20 No ja tez bede chodzic do pracy, jak dam rade to ogarnac. Do kliniki mam 300 kn gdzies.
Od poniedzialku mam estrofem do okresu, ktory mam nadzieje przyjdzie o czasie. Czyli 5.08 to 6. 08 bym byla w klinice i rozpoczecie stymulacji.
Alkalalka82
Fanka BB :)
W rejestracji pracuje w centrum psychiatrii i psychoterapii.O Kochana to widzę że mnie przegonisz ja planowo mam mieć okres 12 więc myślę że jak nic się nie przesunie będę mieć gdzieś od 13 stymulację. Ja do kliniki mam jakieś 70 km więc 1/3tego co ty. Pracuje jako kasjer-fakturzysta. I mam bardzo różnie zmiany ale w większości po 10-12 h a Twoja praca jaka?
Przez korone mam duzo nadgodzin i udalo by mi się ułożyć grafik żeby pracować co 2 dzien, tylko ciekawe jak ogarne to fizycznie i psychicznie.
Miejmy nadzieję że damy radę. Dawaj znać jak u CiebieW rejestracji pracuje w centrum psychiatrii i psychoterapii.
Przez korone mam duzo nadgodzin i udalo by mi się ułożyć grafik żeby pracować co 2 dzien, tylko ciekawe jak ogarne to fizycznie i psychicznie.
Na pewno było ryzyko ciąży mnogiej. Byłaś stymulowana?Dziewczyny w 11dc miałam 2 pęcherzyki po 2 cm nie zdecydowałam się bo duże prawdopodobnie byly by bliźniaki czekam na nowy cykl
kolor nadzieji
Hejka[emoji4] jestem po pierwszym zastrzyku i tak jak myślałam igłę wbiłam sama bo mąż jakoś dziwnie się czaił[emoji23] nie bolało bo przecież to jak ugryzienie komara[emoji1751] ale mąż i tak dumny, bohater w swoim domu bo pozwoliłam mu nacisnąć wstrzykiwacz i przytrzymać 5 sek[emoji16] także myślę że jutro też wbije sama on wstrzyknie i każdy będzie happy[emoji847]
Słonecznej i milutkiej niedzieli wam życzę[emoji256][emoji3508]
Słonecznej i milutkiej niedzieli wam życzę[emoji256][emoji3508]
PałkaZapałka
Mi pomaga ciepła kąpiel, suszona żurawina oraz piwko (bezalkoholowe) żeby nerki jak najwięcej pracowały.Moja niedziela zaczyna sie fatalnie.
Obudził mnie ostry bol brzucha polecialam do wc i oczywiście siusianie igłami macie sprawdzony sposób na ten wstrętny bol?
reklama
Artemida90
Po co tracisz cykl? U mnie było ciężko żeby cokolwiek rosło a jak były 2 to obie z lekarzem byliśmy mega szczęśliwi. Robiłam 6 razu iui, żadna nie dała ciąży. Takie myślenie bo będą od razu 2 to tak trochę wymyślanieDziewczyny w 11dc miałam 2 pęcherzyki po 2 cm nie zdecydowałam się bo duże prawdopodobnie byly by bliźniaki czekam na nowy cykl
Podziel się: