reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
@Tolka20 No ja tez bede chodzic do pracy, jak dam rade to ogarnac. Do kliniki mam 300 kn gdzies.
Od poniedzialku mam estrofem do okresu, ktory mam nadzieje przyjdzie o czasie. Czyli 5.08 to 6. 08 bym byla w klinice i rozpoczecie stymulacji.
O Kochana to widzę że mnie przegonisz ja planowo mam mieć okres 12 więc myślę że jak nic się nie przesunie będę mieć gdzieś od 13 stymulację. Ja do kliniki mam jakieś 70 km więc 1/3tego co ty. Pracuje jako kasjer-fakturzysta. I mam bardzo różnie zmiany ale w większości po 10-12 h a Twoja praca jaka?

O Kochana to widzę że mnie przegonisz ja planowo mam mieć okres 12 więc myślę że jak nic się nie przesunie będę mieć gdzieś od 13 stymulację. Ja do kliniki mam jakieś 70 km więc 1/3tego co ty. Pracuje jako kasjer-fakturzysta. I mam bardzo różnie zmiany ale w większości po 10-12 h a Twoja praca jaka?
W rejestracji pracuje w centrum psychiatrii i psychoterapii.
Przez korone mam duzo nadgodzin i udalo by mi się ułożyć grafik żeby pracować co 2 dzien, tylko ciekawe jak ogarne to fizycznie i psychicznie.

Dziewczyny w 11dc miałam 2 pęcherzyki po 2 cm nie zdecydowałam się bo duże prawdopodobnie byly by bliźniaki czekam na nowy cykl😒

Hejka[emoji4] jestem po pierwszym zastrzyku i tak jak myślałam igłę wbiłam sama bo mąż jakoś dziwnie się czaił[emoji23] nie bolało bo przecież to jak ugryzienie komara[emoji1751] ale mąż i tak dumny, bohater w swoim domu bo pozwoliłam mu nacisnąć wstrzykiwacz i przytrzymać 5 sek[emoji16] także myślę że jutro też wbije sama on wstrzyknie i każdy będzie happy[emoji847]
Słonecznej i milutkiej niedzieli wam życzę[emoji256][emoji3508]

Moja niedziela zaczyna sie fatalnie.
Obudził mnie ostry bol brzucha polecialam do wc i oczywiście siusianie igłami macie sprawdzony sposób na ten wstrętny bol?

reklama
Dziewczyny w 11dc miałam 2 pęcherzyki po 2 cm nie zdecydowałam się bo duże prawdopodobnie byly by bliźniaki czekam na nowy cykl😒
Po co tracisz cykl? U mnie było ciężko żeby cokolwiek rosło a jak były 2 to obie z lekarzem byliśmy mega szczęśliwi. Robiłam 6 razu iui, żadna nie dała ciąży. Takie myślenie bo będą od razu 2 to tak trochę wymyślanie

Do góry