reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jak tak czytam o stymulacjach to może to było przyczyną czemu mi się nie udało...starałam się rozkładać wszystko na czynniki pierwsze co mogło pójść nie tak i napad nie wiem co było przyczyna. W pewnej chwili przestałam płakać bo stwierdziłam że od łez się w ciążę przecież nie zachodzi. Tak sobie myślę...tego dnia zabieg miało wiele par poza mną i jedna była wyjątkowa. Pan już siwy, myślę że przed 50, pani na pewno na oko 42/45. Mocno zestresowani. I skoro mi nie wyszło to mam nadzieję, że im tak. Mają chyba mniej czasu niż ja, a ja najwyżej pocicze cierpliwosc odrobine

reklama
Hej...to chyba bedziemy robić w podobnym okresie. My już tez podjęliśmy decyzje. Za półtorej tyg. Zaczynam brać anty i we wrzesniu in vitro w Invicta Gdańsk- koszt 12-15 tys. Trzymam kciuki za nasze pierwsze i oby ostatnie podejscie. Koniec życia tylko złudna nadzieja. Czas na konkrety. Czas działać!
Hej dziewczynki ja mialam dziś wizytę przed rozpoczęciem procedury ivf. Wszystkie badania dostarczone, papiery podpisane[emoji846] teraz czekam na @ i rozpoczynam stymulację[emoji16] boje się ale musi być dobrze[emoji3590]

Dostałam wczoraj wyniki cytologii i już szukałam odpowiedzi w necie ale nie znalazłam co to oznacza ze rozmaz jest ubogokomorkowy?

Ja w przyszłym tygodniu już zaczynam stymulację jak dobrze wszystko pójdzie to do 10 sierpnia już powinnam być po transferze. Rowniez trzymam kciuki mocno mocno[emoji110][emoji110] uda się[emoji123]
Hej...to chyba bedziemy robić w podobnym okresie. My już tez podjęliśmy decyzje. Za półtorej tyg. Zaczynam brać anty i we wrzesniu in vitro w Invicta Gdańsk- koszt 12-15 tys. Trzymam kciuki za nasze pierwsze i oby ostatnie podejscie. Koniec życia tylko złudna nadzieja. Czas na konkrety. Czas działać!

reklama
Widzę coraz nas wiecej. I prawie jedna po drugiej. Jak dobrze pójdzie jak @kolor nadzieji będzie po transferze ja zacznę stymulację a jak ja będę po ty zaczniesz. Trzymam kciuki🥰 by zaroilo się na forum od pozytywnych wyników bety. W końcu i nam się musi udać😍

Do góry