reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jak tak czytam o stymulacjach to może to było przyczyną czemu mi się nie udało...starałam się rozkładać wszystko na czynniki pierwsze co mogło pójść nie tak i napad nie wiem co było przyczyna. W pewnej chwili przestałam płakać bo stwierdziłam że od łez się w ciążę przecież nie zachodzi. Tak sobie myślę...tego dnia zabieg miało wiele par poza mną i jedna była wyjątkowa. Pan już siwy, myślę że przed 50, pani na pewno na oko 42/45. Mocno zestresowani. I skoro mi nie wyszło to mam nadzieję, że im tak. Mają chyba mniej czasu niż ja, a ja najwyżej pocicze cierpliwosc odrobine

reklama
Hej...to chyba bedziemy robić w podobnym okresie. My już tez podjęliśmy decyzje. Za półtorej tyg. Zaczynam brać anty i we wrzesniu in vitro w Invicta Gdańsk- koszt 12-15 tys. Trzymam kciuki za nasze pierwsze i oby ostatnie podejscie. Koniec życia tylko złudna nadzieja. Czas na konkrety. Czas działać!
Hej dziewczynki ja mialam dziś wizytę przed rozpoczęciem procedury ivf. Wszystkie badania dostarczone, papiery podpisane[emoji846] teraz czekam na @ i rozpoczynam stymulację[emoji16] boje się ale musi być dobrze[emoji3590]

Dostałam wczoraj wyniki cytologii i już szukałam odpowiedzi w necie ale nie znalazłam co to oznacza ze rozmaz jest ubogokomorkowy?

Ja w przyszłym tygodniu już zaczynam stymulację jak dobrze wszystko pójdzie to do 10 sierpnia już powinnam być po transferze. Rowniez trzymam kciuki mocno mocno[emoji110][emoji110] uda się[emoji123]
Hej...to chyba bedziemy robić w podobnym okresie. My już tez podjęliśmy decyzje. Za półtorej tyg. Zaczynam brać anty i we wrzesniu in vitro w Invicta Gdańsk- koszt 12-15 tys. Trzymam kciuki za nasze pierwsze i oby ostatnie podejscie. Koniec życia tylko złudna nadzieja. Czas na konkrety. Czas działać!

reklama
Widzę coraz nas wiecej. I prawie jedna po drugiej. Jak dobrze pójdzie jak @kolor nadzieji będzie po transferze ja zacznę stymulację a jak ja będę po ty zaczniesz. Trzymam kciuki🥰 by zaroilo się na forum od pozytywnych wyników bety. W końcu i nam się musi udać😍

Do góry