Super, to byleby do sierpniaHej dziewczynki jestem po wizycie.
Dostałam skierowanie na powtórne badania, receptę na anty i do 10 sierpnia powinnam być już po transferze i oczekiwać na test ciążowy.
reklama
To rozumiem że. Długim protokołem tak? Skoro anty? Jakie masz ahm?Hej dziewczynki jestem po wizycie.
Dostałam skierowanie na powtórne badania, receptę na anty i do 10 sierpnia powinnam być już po transferze i oczekiwać na test ciążowy.
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Krótkim chyba. Gin mi mówił że teraz cykl z anty a kolejny już stymulacja. Rok temu amh miałam 2.64 ale teraz odnowie badanie i porownam.
To rozumiem że. Długim protokołem tak? Skoro anty? Jakie masz ahm?
kolor nadzieji
Obym w sierpniu zobaczyła 2 kreseczki oczywiście nie nastawiam się ale fajnie by było.
Super, to byleby do sierpnia
Byłoby cudownieObym w sierpniu zobaczyła 2 kreseczki oczywiście nie nastawiam się ale fajnie by było.
A takie myślenie jak najbardziej pozytywnie nastawia i daje jeszcze więcej siły do walki
kolor nadzieji
Będę walczyć do końca[emoji110][emoji123]
Byłoby cudownie [emoji846][emoji846][emoji846]
A takie myślenie jak najbardziej pozytywnie nastawia i daje jeszcze więcej siły do walki [emoji123][emoji122][emoji8]
No i to rozumiem!!!Będę walczyć do końca[emoji110][emoji123]
eij
Trzymam kciuki mi się też marzy po cichu sierpień, byłby super prezent na 5 rocznicę ślubu ale muszę jeszcze poczekać bo nie wiem jeszcze kiedy dokładnie inseminacja. Obym się dowiedziała w poniedziałekObym w sierpniu zobaczyła 2 kreseczki oczywiście nie nastawiam się ale fajnie by było.
reklama
kolor nadzieji
To po cichu trzymam kciuki żeby i tobie sierpień się spełnił[emoji110][emoji846] ja 8 rocznicę mam za 5 dni ciekawe czy mój m będzie pamiętał[emoji23]
Trzymam kciuki [emoji123][emoji1696] mi się też marzy po cichu sierpień, byłby super prezent na 5 rocznicę ślubu [emoji846] ale muszę jeszcze poczekać bo nie wiem jeszcze kiedy dokładnie inseminacja. Obym się dowiedziała w poniedziałek [emoji846]
Podziel się: