Kobietki, może któraś z Was miała podobny przypadek. W poniedziałek mój największy pęcherzyk miał 12mm. Dzisiaj byłam na kolejnym monitoringu a tam nic nie urosło[emoji31]...dalej 12mm. Doktorek chce mnie widzieć jeszcze w sobote, jeśli nic się nie zmieni to odpuszczamy ten cykl.
reklama
KarolaJ
Fanka BB :)
Ja tak miałam w tym cyklu na stymulacji, miałam dwa pęcherzyki dominujące urosly do 13mm a na następnej kontroli była taka sama wielkość a rosły inne (miały wtedy jakieś 10mm). W pewnym momencie ruszyły inne i uzyskały prawidłowa wielkość i miałam IUI. Jeśli jesteś na stymulacji to bym się tak szybko nie poddawała
Jestem na stymulacji[emoji4] jeszcze sie nie poddaje. Do soboty trochę czasu jest, więc wszystko mozliweJa tak miałam w tym cyklu na stymulacji, miałam dwa pęcherzyki dominujące urosly do 13mm a na następnej kontroli była taka sama wielkość a rosły inne (miały wtedy jakieś 10mm). W pewnym momencie ruszyły inne i uzyskały prawidłowa wielkość i miałam IUI. Jeśli jesteś na stymulacji to bym się tak szybko nie poddawała
KarolaJ
Który masz dc? Ja miałam IUI dopiero w 22dc..
Jestem na stymulacji[emoji4] jeszcze sie nie poddaje. Do soboty trochę czasu jest, więc wszystko mozliwe
Dzisiaj jest dopiero 12dc
Który masz dc? Ja miałam IUI dopiero w 22dc..
super trzymam kciuki mocnocześć dziewczyny!
nie było mnie ty od środowej załamki i tyle do nadrobienia. W poniedziałek byłam u lekarza z podsumowaniem wyników, dostałam antybiotyk na te grzyby co mi wyszły ale to nie stanowi przeszkody do działań. reszta wyników powiedział, że są dobre teraz na dniach powinnam miec @ i od razu zapisuje się na drożność. Na wtorek planujemy się z mężem zapisac na wybór nasienia ( będziemy korzystać z materiału dawcy). i jesli drożnośc będzie dobra to myślę, że 1 IUI tuż tuż.
Miki- ja jestem na początku w sumie... na pierwszej wizycie miałam zlecone badania, potem robiłam badania dłuższy czas bo oczywiście trzeba było się wstrzelić w odpowiedni DC, i poczekać na wyniki ( niektóre wymazy nawet 2 tyg. ) potem wizyta u lekarza na podsumowanie wyników, i teraz jeszcze przede mna drożność... i to juz będzie 3 wizyta u lekarza. myślę ze w okolicach 5-6 będzie zabieg ( nie wiem jak to wygląda dokładnie jesli chodzi o monitoring itd.)
KarolaJ
to jeszcze chyba nie ma tragedii, dziwne, ze ten Twoj lekarz tak szybko chce odpuscic.Dzisiaj jest dopiero 12dc
Jak cos urosnie do soboty to dzialamy dalej[emoji4]to jeszcze chyba nie ma tragedii, dziwne, ze ten Twoj lekarz tak szybko chce odpuscic.
reklama
Alkalalka82
No i niestety beta negatywna.
Czas chyba pomyslec o in vitro. Eh
Czas chyba pomyslec o in vitro. Eh
Podziel się: