JestemMama!
Fanka BB :)
Mam wrażenie że latam byłam dziś w swojej klinice i jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to 6 mam punkcję ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, to teraz byleby do przodu i w terminieMam wrażenie że latam byłam dziś w swojej klinice i jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to 6 mam punkcję ❤
z 1 i z 2 :-) brałam cały zestaw lacznie z CLO. Duzo lepsze samopoczucie z aromkiem i lametta. Lepsze enfonetriumWitam[emoji4] ja właśnie po wizycie. Nie ma juz żadnej torbieli także od nast cyklu kolejna stymulacja![emoji4] czekam jeszcze na @ i zaczynamy. Czy któraś z Was miała styczność z lekiem Lametta? Ewentualnie Aromek... Zawsze przepisywano mi Clo[emoji848]
Ja 6 razyczy któraś z was przystępowała do inseminacji po stymulacji gonalem f?
Dziękuje za odp. Trochę się przrazilam, bo w necie napisali, ze Lametta jest dla kobiet po menopauzie[emoji16]z 1 i z 2 :-) brałam cały zestaw lacznie z CLO. Duzo lepsze samopoczucie z aromkiem i lametta. Lepsze enfonetrium
i udało się po 6 razie? co było u was problemem?Ja 6 razy