reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kurcze byłoby super!!! Ale ja u siebie jakoś szans nie widzę. Przed chwila zauwazylam ze mam dziwny śluz 🤔 jak na okres także dziwna sprawa...to na 100% nie przypomina implantacji. Także czekam😊

A może... :) ja dzisiaj już brzucha nie czuje w ogóle, piersi za to dosyć bardzo przy brodawkach. Tydzień oczekiwań przed nami 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Myślę że to w dużej mierze psychika ;-) szukanie objawów. Ileż razy już to przerabialam... i co cykl bylo od nowa ...człowiek to jednak uparta bestia
:-D
Po 4 latach starań już niczego nie szukam i niczego nie spodziewam się. Będzie co będzie.

U mnie to nic się nie dzieje z niczym nie działam siedzę trochę w dołku psychicznym i próbuje się podnieść.
Kochana Ty nasz wspaniały Motywatorze, nie możesz się poddać. Kazda tu trzyma za Ciebie kciuki :-) jeszcze wyjdzie słoneczko. Wiadomo ze jest trudno. Czasem cholernie ale na końcu tej drogi jest upragnione spełnienie

reklama
Nie poddaje się nie mogę tylko mam teraz okres zwątpienia ale napewno to minie.
Kochana Ty nasz wspaniały Motywatorze, nie możesz się poddać. Kazda tu trzyma za Ciebie kciuki :-) jeszcze wyjdzie słoneczko. Wiadomo ze jest trudno. Czasem cholernie ale na końcu tej drogi jest upragnione spełnienie

Do góry