kolor nadzieji
Fanka BB :)
Będzie dobrze[emoji16]
Zobaczymy co to będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy co to będzie
O jej, to dobrze, że już lepiej i że się wyjaśniło... zbieraj siły na kolejny razHej, byłam na kontroli i jajniki już wracają do siebie, są jeszcze powiakszone, ale mniej, na wizycie ginekolog zaczęła się obawiać o ciąże pozamaciczna, ale na szczęście no i nieszczęście beta ujemna. Trochę szkoda, ale wole to niż pozamaciczna
Oby kolejny raz zakończył się lepiejO jej, to dobrze, że już lepiej i że się wyjaśniło... zbieraj siły na kolejny raz
Teraz zmieniłam lekarza który się specjalizuje w niepłodności i przypisał mi aromek, castagnus, miovelia, metformax i inofem trochę tego jest, ale oby udało się z owulacja, bo to jest mój chyba jedyny problem, że jej nie mam, chyba że ciąże biochemiczne będą się powtarzać pocieszał mnie ze po aromku to miał tylko jedena pacjentke która nie reagowała na żadna dawkęDokładnie. Jakie dalsze plany?
No to powodzeniatrzymam kciukiTeraz zmieniłam lekarza który się specjalizuje w niepłodności i przypisał mi aromek, castagnus, miovelia, metformax i inofem trochę tego jest, ale oby udało się z owulacja, bo to jest mój chyba jedyny problem, że jej nie mam, chyba że ciąże biochemiczne będą się powtarzać pocieszał mnie ze po aromku to miał tylko jedena pacjentke która nie reagowała na żadna dawkę
Koniecznie zrób betę.
Dziewczyny wiem, że to za wcześnie (dopiero 7 dni po inseminacji), ale z czystej ciekawości zrobiłam test i nie wiem czy mi się wydaje czy jest bardzo blada druga kreska ??? Test oczywiście powtórzę razem z betą, ale może to dobry znak. Uspokujcie mnie bo znowu się nakręciłam...
Dobrze ze sprawdziłaś jesteś spokojniejszy. No i powodzenia w dalszych staraniach. Będę trzymała kciuki mocno.Nie wytrzymałam, pojechałam do kliniki na USG niestety śluzówka tak słaba, że ledwo @ z niej daje, więc o zagnieżdżeniu nie ma mowy. Dodatkowo pojawił się torbiel na jednym jajniku - pozostałość po ostatnim cyklu - tak żeby było wesoło. A zapach...prawdopodobnie jakaś infekcja po inseminacji. Już jestem o pare info mądrzejsza znowu przygotowania do 2 IUI - prawdopodobnie 9 czerwca.