reklama
A to na początku nie może być taki niski wynik bety? Ile powinien mniej więcej wynosić?U mnie Beta 8. Czyli kolejna biochemiczna. Czekam na instrukcje od lekarza. Miał ktoś podobne sytuacje ??
Ahaaaa. Ja niestety się nie znam kompletnie na tym. Zawsze mi wychodziła zero do tej pory, więc nie mam doświadczenia w tej kwestii. Przykro mi, że się nie udało..Około 130. - 200 w dniu spodziewanej miesiączki.
Przykro mi, że się nie udało. Które to podejście do IUI? Będziesz robić następną?Wynik mojej bety <0.5
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Przykro mi ściskam mocno[emoji17][emoji3590]
Wynik mojej bety QUOTE]
1. Nie wiem...Przykro mi, że się nie udało. Które to podejście do IUI? Będziesz robić następną?
Byly 4 piekne pecherzyki po 21mm wiec raczej nie....
ola32
Fanka BB :)
Ja mam 5,4 i nie mam policystycznych jajników. Najważniejsze badanie usg jajników, po nim widać czy są policystyczne czy nie. Jeśli jest ok, to znaczy, że jest bardzo duża rezerwa jajnikowa po prostu, więc nie ma się co przejmować
Czytałam że powyżej 6 jest przy PCOS, ale to tylko potwierdza u mnie diagnozę postawioną na podstawie różnych innych objawów. Na szczęście stymulowanie cyklu załatwia sprawę
reklama
Naprawdę czasem mam dosyć. Czemu akurat musi się tak dziać. Czasem brakuje mi siły na to. Ale trzeba się wziąć w garść jakoś i działać dalej. Mam nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda.1. Nie wiem...
Byly 4 piekne pecherzyki po 21mm wiec raczej nie....
Podziel się: