reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziwi mnie to że nic mi nie zapisali to była moja 2 iui . Wiedzą że mam już jedego aniołka.
Nie nastawiam się że się uda teraz czekam tylko na @.

Nie tym razem poszlo na naturalnym . Pierwsza iui była stymulowana lametta . Może przez to że na naturalnym takie niemiłe objawy sama już nie wiem:(

@madzialena_baby jak tam? bo ja rano wstałam i stwierdziłam że przy najbliższym siku robię test bo już chyba nie wytrzymam[emoji2960]
Ja już miałam robić dzisiaj ale się powstrzymałam.. aż mi się śniło dzisiaj i jak obudziłam to stwierdziłam że jak zobaczę negatywny to się załamie a jak zobaczę pozytywny ale będzie przekłamany lekami a beta wyjdzie negatywna to już w ogóle popadnie w depresję więc raczej zaczekam do piątku mam nadzieję że dam radę 😵 to daj znać jak tam u Ciebie jak zrobisz . Brzusio niestety boli ale najbardziej ranem i w nocy

reklama
No mnie dziś nie boli chyba mam stresa bo jeśli jest za wcześnie i wyjdzie negatyw to też się załamie może nie kusić losu i zaczekać już sama nie wiem[emoji2955]
Ja już miałam robić dzisiaj ale się powstrzymałam.. aż mi się śniło dzisiaj i jak obudziłam to stwierdziłam że jak zobaczę negatywny to się załamie a jak zobaczę pozytywny ale będzie przekłamany lekami a beta wyjdzie negatywna to już w ogóle popadnie w depresję więc raczej zaczekam do piątku mam nadzieję że dam radę [emoji43] to daj znać jak tam u Ciebie jak zrobisz . Brzusio niestety boli ale najbardziej ranem i w nocy

Do góry