reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No jak się nie uda to niewiem jak święta w gronie rodzinnym przeżyje[emoji32] więc wiem jak się czujesz

Sporo nas testuje tuż przed świetami i mogą być one bardzo szczęśliwe albo wręcz odwrotnie trudne do przezycia[emoji20] mam nadzieje ze los się do nas w końcu uśmiechnie.

reklama
To swietny wynik, moj maz nie ma nawet tyle przed :/ myślę nad tym żeby tym razem oszukać trochę lekarzy i od razu podejść do in vitro, zawsze to 2 miesiące szybciej. Ostatnio po 2 dniach mąż miał poniżej 1mln więc teraz też zadbam o to żeby nie było nasienie starsze niż 2 dni :) straciłam już po prostu nadzieję co do tej iui. Nie poznałam jeszcze żadnej kobietki co zaszła za pomocą tej metody A już na pewno nie za 4 czy 5 razem.
My teraz po preparatyce

Mieli 48 ml

reklama
Ja nie mam ochoty robić testu 23.12 nie wiem czy poprostu nie poczekać na @... Nie chcę przeryczeć świąt

Ja robię 24.12 i tez zastanawiam się czy nie przeczekać. Tym bardziej ze Wigilie organizuje u siebie w domu wiec rodzinka się zjedzie i jak tu robić dobra minę do złej gry?? No chyba ze zdarzy się cud to wtedy trudno będzie ukryć radość [emoji6]

Do góry