Ja mam luteinę 2x dzieńDziewczyny a powiedzcie mi czy też po IUI lekarz Wam przepisal Duphostan i Luteina?
reklama
Nie właśnie 2 pęcherzyki były. Jedyne co to jestem po przeszczepie i biorę sterydy i immunosupresję i może to stanowi jego obawęA to jesteś przestymulowana że bał się zrobić iui?
BabyDream27
Fanka BB :)
Dziewczyny, po wysłaniu wyników do lekarza kazał mi się jutro u niego pojawić i wyjaśni co dalej. Jestem przerażona [emoji24]
kasia1355
Aktywna w BB
Ja mam luteineDziewczyny a powiedzcie mi czy też po IUI lekarz Wam przepisal Duphostan i Luteina?
Magdunia90
Zaciekawiona BB
Kochana jeżeli Cię to pocieszy to od końcówki grudnia mój mąż wylatuje na prawie pół roku.... zastanawiamy się nad zamrożeniem nasienia i iui bez obecności męża. Ciężko jest czekac bezczynnie... dobrze to rozumiemA mnie lekarz odpisał, że w grudniu nie będziemy podchodzić do IUI a to mnie trzymało przy "życiu" a tak znowu miesiąc czekania ((
Kochana musisz być silnaStwierdził, że to po to aby minimalizować skutki uboczne stymulacji
Trzymam kciuki. Nie zamartwiaj sie na zapas a bynajmniej sproboj.Dziewczyny, po wysłaniu wyników do lekarza kazał mi się jutro u niego pojawić i wyjaśni co dalej. Jestem przerażona [emoji24]
kolor nadzieji
Wiesz to jest lekarz i widocznie jakieś przeciwwskazania są ale może warto z nim o tym pogadac
Nie właśnie 2 pęcherzyki były. Jedyne co to jestem po przeszczepie i biorę sterydy i immunosupresję i może to stanowi jego obawę [emoji3166]
BabyDream27
Nie wiem właśnie co on ode mnie chce. Miałam się pokazać jak zacznie się @ a do niej jeszcze 10 dni [emoji17]
Trzymam kciuki. Nie zamartwiaj sie na zapas a bynajmniej sproboj.
reklama
A jakie badania mu wysłałaś?Nie wiem właśnie co on ode mnie chce. Miałam się pokazać jak zacznie się @ a do niej jeszcze 10 dni [emoji17]
Podziel się: