reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja też się strasznie bałam ale po fakcie było wszystko ok[emoji846] i bardzo szybko badanie minęło od momentu zaśnięcia do wybudzenia może minęło podświadomie z 2 min[emoji848] i wogole nie czułam się jak po głupim Jasiu.
Miło to słyszeć bo trochę się zestresowalam Nie, nie miałam wcześniej. Miałam tylko hsg i było wszystko w porządku.
Ja tez miałam tylko HSGTo przed iui nie miałaś histeroskopi[emoji848] ja miałam razem z laparoskopia i nic nie czułam bo mnie uśpili tylko po badaniu przez noc krwawilam i byłam obolała bo miałam szwy w dwóch miejscach po laparo a po histero śladów nie ma[emoji846]
kolor nadzieji
Ja hsg miałam 3 lata temu i wyszło ok i mimo że jest dobrze to mój gin stwierdził że u niego przed iui trzeba zrobić histero i laparo bez gadania więc zrobiłam bo mimo wszystko bardzo dużo obrazuje czy coś w środku się dzieje[emoji846]
Ja tez miałam tylko HSG
Tak masz rację @kolor nadzieji. Z tym ze bylas usypiana do hist... Bo mialas jednocześnie robiona laparo tak samo jak ja. A z tego co sie orientuje do samej his..nie usypiaja. Wiem bo mja koezanka miała 2 lata tem i tyllko dlatego ze sie uparla miala w narkozie i koaztowalo ja to dadkowo 500zl
kolor nadzieji
No właśnie tak coś podejrzewałam że do histero mogą nieusypiac ale pewna nie jestem ale chyba coś znieczulają czy nie? Bo tak na żywca wkładać kamerkę i jeździć to może nie być miłe uczucie[emoji848]
Tak masz rację @kolor nadzieji. Z tym ze bylas usypiana do hist... Bo mialas jednocześnie robiona laparo tak samo jak ja. A z tego co sie orientuje do samej his..nie usypiaja. Wiem bo mja koezanka miała 2 lata tem i tyllko dlatego ze sie uparla miala w narkozie i koaztowalo ja to dadkowo 500zl
Tego nie wiem ale ja bylam przeszczesliwa jak sie okazslo ze bede miec 3 w1 histero droznosc i lapo.No właśnie tak coś podejrzewałam że do histero mogą nieusypiac ale pewna nie jestem ale chyba coś znieczulają czy nie? Bo tak na żywca wkładać kamerkę i jeździć to może nie być miłe uczucie[emoji848]
kolor nadzieji
Ja też[emoji846] tylko szkoda mi było mojego pępka po laparo
Tego nie wiem ale ja bylam przeszczesliwa jak sie okazslo ze bede miec 3 w1 histero droznosc i lapo.
Kochana jak tam dziś sprawa wyglada?No to sie melduje : 3 pecherzyki jeden 13mm i dwa po 12mm w niedziele mam przyjsc jeszcze raz i we wtorek iui. Tylko sie zastanawiam czy podchodzic na 3 pecherzykach bo co jak co ale z trojaczkami bym zwariowala.
reklama
Evelyn1919
Nadal 3 pecherzyki i to tej samej wielkosci. Pani doktor powiedziala ze jakby to bylo pierwsze podejscie to by odradzala podchodzenie do IUI ale ze to juz trzecie to mam na to patrzec wlasnie jak na trzy osobne szanse. No i ze gdyby jednak trafily sie trojaczki i zagrazaloby to mi badz po prostu bym tyle dzieci nie chciala mozna jedno usunac [emoji33]. No wiec we wtorek 3cie podejscie z 3 pieknymi pecherzykami
Kochana jak tam dziś sprawa wyglada?
Podziel się: