reklama
Kotmonika87
Fanka BB :)
13 dc
3mam kciuki !!!13 dc
Evelyn1919
Witam, jestem nowa. Z mezem staramy sie o drugie dziecko prawie 2 lata( 1 wpadka
) Wszystkie wyniki mamy w porzadku. Iui bede miala prawdopodobnie w tym miesiacu. Zastanawia mnie jednak to ze to 1 iui i od razu stymulowane. Jak to wygladalo u was ?
Od pierwszej próby miałam stymulacje
Witam, jestem nowa. Z mezem staramy sie o drugie dziecko prawie 2 lata( 1 wpadka) Wszystkie wyniki mamy w porzadku. Iui bede miala prawdopodobnie w tym miesiacu. Zastanawia mnie jednak to ze to 1 iui i od razu stymulowane. Jak to wygladalo u was ?
Ja tez od pierwszej iui byłam stymulowana? Chyba chodzi o to by mieć pewność ze będą porządne pecherzyki i ze pękną. Generalnie rzadko stosuje się iui na cyklu naturalnym z tego co słyszałam.Witam, jestem nowa. Z mezem staramy sie o drugie dziecko prawie 2 lata( 1 wpadka) Wszystkie wyniki mamy w porzadku. Iui bede miala prawdopodobnie w tym miesiacu. Zastanawia mnie jednak to ze to 1 iui i od razu stymulowane. Jak to wygladalo u was ?
Witam, jestem nowa. Z mezem staramy sie o drugie dziecko prawie 2 lata( 1 wpadka) Wszystkie wyniki mamy w porzadku. Iui bede miala prawdopodobnie w tym miesiacu. Zastanawia mnie jednak to ze to 1 iui i od razu stymulowane. Jak to wygladalo u was ?
Poza tym przy stymulacji jest ok 2-3 a prY naturalnym 1 prcherzyk zazwyczaj.
reklama
Evelyn1919
Dziekuje za odpowiedz. Na poczatku moja gin mowila ze 3 pierwsze beda na naturalnym cyklu a teraz chyba zmienila zdanie. No wlasnie, jak beda 3 to ja podejmuje decyzje czy podchodzimy a powyzej przekladamy na nastepny cykl z mniejsza dawka ovaleapPoza tym przy stymulacji jest ok 2-3 a prY naturalnym 1 prcherzyk zazwyczaj.
Podziel się: