reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
U mnie beta ujemna... 27.09. miałam IUI, wczoraj dostałam @, lekarka kazała jeszcze zrobić betę i ujemna.
Nie wiem czy podchodzić do kolejnej czy od razu podchodzić do procedury IVF. czy warto kolejne IUI i tracić czas.

reklama
są tu dziewczyny z Wrocławia? w jakiej klinice się leczycie? ja chodzę do dr Waleśkiewicz- Ogórek - Invicta. Któraś się u niej leczyła? Wcześniej byłam u innego lekarza w tej klinice, ale nie wzbudził mojej sympatii swoją osobą

Witam, jestem nowa. Z mezem staramy sie o drugie dziecko prawie 2 lata( 1 wpadka :D ) Wszystkie wyniki mamy w porzadku. Iui bede miala prawdopodobnie w tym miesiacu. Zastanawia mnie jednak to ze to 1 iui i od razu stymulowane. Jak to wygladalo u was ?

Witam, jestem nowa. Z mezem staramy sie o drugie dziecko prawie 2 lata( 1 wpadka :D ) Wszystkie wyniki mamy w porzadku. Iui bede miala prawdopodobnie w tym miesiacu. Zastanawia mnie jednak to ze to 1 iui i od razu stymulowane. Jak to wygladalo u was ?
Ja tez od pierwszej iui byłam stymulowana? Chyba chodzi o to by mieć pewność ze będą porządne pecherzyki i ze pękną. Generalnie rzadko stosuje się iui na cyklu naturalnym z tego co słyszałam.

Poza tym przy stymulacji jest ok 2-3 a prY naturalnym 1 prcherzyk zazwyczaj.

reklama
Poza tym przy stymulacji jest ok 2-3 a prY naturalnym 1 prcherzyk zazwyczaj.
Dziekuje za odpowiedz. Na poczatku moja gin mowila ze 3 pierwsze beda na naturalnym cyklu a teraz chyba zmienila zdanie. No wlasnie, jak beda 3 to ja podejmuje decyzje czy podchodzimy a powyzej przekladamy na nastepny cykl z mniejsza dawka ovaleap

Do góry