redferrari
Fanka BB :)
Z ivf ale za pierwszym razem jeśli to pocieszenie....I udało Ci się bez ivf ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z ivf ale za pierwszym razem jeśli to pocieszenie....I udało Ci się bez ivf ?
To nie chodzi o myślenie - raczej o wiek - z każdym rokiem nasze jajeczka są słabszej jakości... Jeśli masz endometrioza pcis lub Io czasu masz mało tyle piwiem
To tylko się cieszyćNie mam endo
Co się dzieje? Wyluuuuuuzuj Ja też zaczynam rozkminiac jak to będzie. Jutro mam spotkanie z ordynatorem - prowadzącym ciążę. Pewnie już ustalimy jakiś termin. Może być, że będziemy się rozpakowywać w tym samym czasie.Trzymajcie za nas kciuki dziewczyny. Nie wyrabiam psychicznie i fizycznie. A to dopiero 33+2
Super że jest plan teraz czekamy na owocne wynikiNo to dziewczyny mam już siatę leków do stymulacji, teraz tylko czekac na okres, jeśli dostanę jeszcze w czerwcu to wszystko zacznę jeszcze w tym miesiącu a jeśli dostanę w 1 tyg lipca to będę musiała czekac na następny cykl bo klinika ma urlopy i tylko kilka kobiet biorą w tym okresie.
W sumie mam Rekovelle -zastrzyki, Orgalutran - zastrzyki, ovitrelle - zastrzyk i utrogestan - progesteron.... lodówka zawalona.
Zobacz załącznik 985693
Arsenał masz teraz tylko isc na wojnę i ja wygrać musiszNo to dziewczyny mam już siatę leków do stymulacji, teraz tylko czekac na okres, jeśli dostanę jeszcze w czerwcu to wszystko zacznę jeszcze w tym miesiącu a jeśli dostanę w 1 tyg lipca to będę musiała czekac na następny cykl bo klinika ma urlopy i tylko kilka kobiet biorą w tym okresie.
W sumie mam Rekovelle -zastrzyki, Orgalutran - zastrzyki, ovitrelle - zastrzyk i utrogestan - progesteron.... lodówka zawalona.
Zobacz załącznik 985693
Różnie to bywa, łóżko to mój najlepszy przyjaciel [emoji38]Ciezaroweczki jak Wy dajecie radę w takie upały?
No to działać! Trzymam kciuki za okres w czerwcu [emoji16]No to dziewczyny mam już siatę leków do stymulacji, teraz tylko czekac na okres, jeśli dostanę jeszcze w czerwcu to wszystko zacznę jeszcze w tym miesiącu a jeśli dostanę w 1 tyg lipca to będę musiała czekac na następny cykl bo klinika ma urlopy i tylko kilka kobiet biorą w tym okresie.
Zobacz załącznik 985693