reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny ile płaciliście za badania krwi do IUI potrzebne? Mi z obliczeń w diagnostyce wyszło około 400zl nie wliczając toxoplazmy i różyczki bo to już mam zrobione. W klinice powiedzieli mi 500zl cały pakiet badań i się zastanawiam czy warto skorzystać ?
Wizyta się zbliża wielkimi krokami :)
A gdzie podchodzisz do iui?

reklama
Dziewczyny biorące Acard, potrzebuję porady. Mam złe wyniki krwi/zle czasy. Czas krzepnięcia 10 sek przy normie 12-16. Lekarz nie odpisuje a wizyta 30 maja.. Nic się nie stanie jest zapobiegawczo będę brała Acard?

Dziewczyny biorące Acard, potrzebuję porady. Mam złe wyniki krwi/zle czasy. Czas krzepnięcia 10 sek przy normie 12-16. Lekarz nie odpisuje a wizyta 30 maja.. Nic się nie stanie jest zapobiegawczo będę brała Acard?

Acard nie zaszkodzi raczej
A jak sie nazywa to badanie ktore robilas??

@Oleczka27 - powodzenia dzisiaj kochana! Niech plan sie ulozy przejrzyscie! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

@Mustbe i @TheKalinka84 - kciukasy za piekne endo i jajeczka gotowe do pekniecie!

Dziekuje kochana! No tak jakby stal sie cud. Moje jajeczko jeszcze nie uroslo do owulacji bo ma na razie 15 mm, a endometrium juz 5,3 mm! Jestem w ogromnym szoku bo przez tyle miesiecy bylo 3-4 mm w dniu owulacji. W piatek nastepne podgladanie @Dzoannna poprosze o wpis do dzienniczka :). Nie zdazymy zrobic inseminacji ale bedziemy starac sie naturalnie od soboty. Moze sie uda. @Mustbe co u ciebie? Jak sytuacja?

reklama
Do góry