Luteine biorę od dnia inseminacji a w związku z plamieniem lekarz zwiększył dawkę do 2 tabletek co 8 godzin. A sor? Na usg raczej jeszcze nic nie będzie widać za wcześniePlamienie przeciez moze w ciazy wystepowac! Bierzesz luteine?
Kurde nie rozumiem czemu ten lekarz Cię straszył biochemiczną[emoji49] co za idiota.
Zawsze mozesz podjechac na sor
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Na usg za szybko. Powodow plamienua moze byc wiele...za malo progesteronu, krwiaczek itp. Wiele dziewczyn na poczatku plami i wszystko jest ok. A lekarz gada glupoty.Ale to plamienie...
Marzycielka7
Luteine biorę od dnia inseminacji a w związku z plamieniem lekarz zwiększył dawkę do 2 tabletek co 8 godzin. A sor? Na usg raczej jeszcze nic nie będzie widać za wcześnie
Ja bym zrobiła badanie progesteronu
Lekarz dołożył mi jeszcze duphaston
Co ma być to będzie. Poplacze pewnie i będziemy się starać dalej ale teraz jeszcze chcemy walczyc
Co ma być to będzie. Poplacze pewnie i będziemy się starać dalej ale teraz jeszcze chcemy walczyc
Ja bym zrobiła badanie progesteronu
Gu1505
Kochana będzie dobrze Też miałam plamienie ale nie brązowe a czerwone w 9 tc dostałam zastrzyki na 7 dni z progesteron i zalecenie dużo odpoczywać. Dziś jest już ok natomiast wizytę kontrolną będę mieć 2 Maja i wszystko się okaże. Także oszczędzaj się odpoczywaj i przede wszystkim nie denerwuj i będzie dobrze trzymam kciukiLekarz dołożył mi jeszcze duphaston
Marzycielka7
Lekarz dołożył mi jeszcze duphaston
Na niektóre rzeczy nie mamy w życiu wpływu...
Bierz duphaston i odpoczywaj [emoji173]️
Mam jeszcze te trochę nadziei.
Tylko u mnie to bardzo wczesna ciąża dopiero 3 tydzień po zabiegu
Dziękuję za każde słowo otuchy
[emoji8]
Tylko u mnie to bardzo wczesna ciąża dopiero 3 tydzień po zabiegu
Dziękuję za każde słowo otuchy
[emoji8]
Kochana będzie dobrze Też miałam plamienie ale nie brązowe a czerwone w 9 tc dostałam zastrzyki na 7 dni z progesteron i zalecenie dużo odpoczywać. Dziś jest już ok natomiast wizytę kontrolną będę mieć 2 Maja i wszystko się okaże. Także oszczędzaj się odpoczywaj i przede wszystkim nie denerwuj i będzie dobrze trzymam kciuki
Od jutra do niedzieli mam już wolne
Na niektóre rzeczy nie mamy w życiu wpływu...
Bierz duphaston i odpoczywaj [emoji173]️
U
użytkownik 188556
Gość
Odpoczywaj duzo![emoji173]Od jutra do niedzieli mam już wolne
Poogladaj fajne filmy[emoji4]
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
@Mustbe ogladalam ostatnio komedie "Rodzina od zaraz" o małżeństwie które postanowiło zostac rodziną zastępczą dla trójki rodzenstwa. Bardzo fajna komedia[emoji106]
Tylko nie oglądaj Gry o tron! Matko boska tyle emocji bylo w dzisiejszym odcinku ze sama po 20 min ogladania brałam tabletkę od ciśnienia![emoji16]
Tylko nie oglądaj Gry o tron! Matko boska tyle emocji bylo w dzisiejszym odcinku ze sama po 20 min ogladania brałam tabletkę od ciśnienia![emoji16]
Podziel się: