reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No testuję, ale jesli do konca wakacji sie nie uda to startujemy z iui[emoji123]
Ale wyczuwam standardowo negatywa, już wstałam zła jak osa[emoji21] do tego jakoś ćmi mnie podbrzusze. Marne szanse że wyszło.
Ja przez cały czas oczekiwania na testowanie byłam zrezygnowana i mąż mówił że przez moje nastawienie się nie uda. A bóle podbrzusza miałam większość czasu. Czekałam już na @. A tu niespodzianka.
Trzeba wierzyć do samego konca:)

Ja przez cały czas oczekiwania na testowanie byłam zrezygnowana i mąż mówił że przez moje nastawienie się nie uda. A bóle podbrzusza miałam większość czasu. Czekałam już na @. A tu niespodzianka.
Trzeba wierzyć do samego konca:)
Jakaś małą nadzieję mam[emoji173][emoji172]
Zobaczymy[emoji6]
Ja to calkiem zglupialam bo od momentu potwierdzonej wizyty u gina noszę jasne majtki zeby przypadkiem nie przegapic plamienia implantacyjnego[emoji23] ale kurdę no nic się nie dzieję[emoji19]

Nie miałam żadnego plamienia, a przynajmniej nic takiego nie zauważyłam a zawsze miałam wkładkę
Jakaś małą nadzieję mam[emoji173][emoji172]
Zobaczymy[emoji6]
Ja to calkiem zglupialam bo od momentu potwierdzonej wizyty u gina noszę jasne majtki zeby przypadkiem nie przegapic plamienia implantacyjnego[emoji23] ale kurdę no nic się nie dzieję[emoji19]

Nie miałam żadnego plamienia, a przynajmniej nic takiego nie zauważyłam a zawsze miałam wkładkę
Mnie moj gin nakręcił tym endometrium, ze było takie piękne, typowo pod wczesną ciążę. I trochę zglupialam, bo za wszelką cenę chciałam się dopatrzeć jakiś objawów.

Każda z nas przechodzi to inaczej i nie ma tych samych objawów. Ja większość miałam ja zwykle przed @
Mnie moj gin nakręcił tym endometrium, ze było takie piękne, typowo pod wczesną ciążę. I trochę zglupialam, bo za wszelką cenę chciałam się dopatrzeć jakiś objawów.

Też nie miałam żadnych objawów jedynie jak na nadchodzącą @. Więc głowa do góry. Objawynpojawily się w 4-5 tc mdłości i częstsze wizyty w wc hehe

@Czekoladowa92
@DoMaRy a u Was jakie plany??
Walka nadal trwa[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Ja chyba w poniedziałek (to zależy od tego czy mój gin w przychodni bedzie) idę na wymaz przed droznoscia i będę termin umawiać myślę że zaraz pi następnej @ czyli na 24 maj. Potem 25 maj do kliniki umówić się na iui na 27 maj
Taki jest plan . Muszę się w maju wyrobić bo 17 czerwca badania wirusowe tracą ważność A więcej iui nie planuje
Po prostu się poddam bo mam dość
Zaraz 40 na karku więc to ostatnia bitwa

@mustby GRATULUJĘ:-) super że wam się tak udało. Teraz spokojnych najbliższych miesięcy

reklama
Zawsze myslalam ze jak juz mi sie uda zajść to będę czuć się inaczej niz zwykle, że będę wiedzieć że się udało.
A nie czuję nic[emoji19]
Ale dobra koniec z uzalaniem się nad sobą.

Do góry