reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
IMG_20190318_163056.jpg

Najlepszy moment z dzisiejszej wizyty :) Ładniejszego kadru nie znalazłam.

@Ka.2606 a jak Twoje samopoczucie?
Wynikow kiedy sie spodziewasz? Mam nadzieje ze to bedzie tylko formalnosc i podejdziecie do IUI. A u Was jaka jest przyczyna?
Hej, czekam na wynik mammografii, myślę, że będzie w czwartek. Guz jest bo go czuję [emoji849] więc obawiam się, że IUI w najlepszym razie w maju... No ale staram się nie gdybać i czekam na @ aż zawita. U nas niby wszystko jest ok, więc chyba mamy problem ze zgraniem się w czasie...

Hej, czekam na wynik mammografii, myślę, że będzie w czwartek. Guz jest bo go czuję [emoji849] więc obawiam się, że IUI w najlepszym razie w maju... No ale staram się nie gdybać i czekam na @ aż zawita. U nas niby wszystko jest ok, więc chyba mamy problem ze zgraniem się w czasie...

No to kciuki zeby ten czas szybko zlecial
Powodzenia!

No i jestem po wizycie. 25.03. Mam mieć zrobiony stopień czystości pochwy i jeśli będzie odpowiedni to będę miała potem zrobione sonoHSG. Jednocześnie mam znowu brać letrozol i jeśli badanie wyjdzie w poniedziałek za tydzień dobre to będzie IUI w tym cyklu.
Gin powiedział, że jeśli są mikrozrosty czy coś zapchane to samo badanie powinno pomóc i wtedy może zaskoczymy i sie uda z dzidziusiem.
Jestem dobrej myśli ☺ a póki co czekam aż się @ skończy ☺

No i jestem po wizycie. 25.03. Mam mieć zrobiony stopień czystości pochwy i jeśli będzie odpowiedni to będę miała potem zrobione sonoHSG. Jednocześnie mam znowu brać letrozol i jeśli badanie wyjdzie w poniedziałek za tydzień dobre to będzie IUI w tym cyklu.
Gin powiedział, że jeśli są mikrozrosty czy coś zapchane to samo badanie powinno pomóc i wtedy może zaskoczymy i sie uda z dzidziusiem.
Jestem dobrej myśli [emoji5] a póki co czekam aż się @ skończy [emoji5]

No i super ze do przodu! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Dziewczyny, nadrobiłam zaległości w czytaniu wiadomości :)
Dziękuję Wam bardzo za wszelkie słowa wsparcia i przesyłane przytulasy :) dobrze, że jesteście Bety nie robiłam, bo test robiłam w sobotę więc nigdzie mi już by nie zrobili tej bety.. a dziś i tak jestem u lekarza. No i niestety nic nie zobaczy, cudu nie będzie :( 1 dc dziś.. :(:(
Zobaczymy co lekarz powie..

Co do mojego kochanego, to on wie, że to nie tylko jego problem ale nasz wspólny.. ale martwi go to, że nie wychodzi :( IUI było drugie, więc na pewno będziemy walczyć dalej. Póki co wymuszę HSG już teraz..

Nie poddaje się, choć coraz mniej siły we mnie :(
Oleczka trzymam kciuki jak to mówią do 3 razy sztuka w moim przypadku się udało Choć byłam tak zrezygnowania ze na bete nie chciałam iść, ale od niechcenia poszłam i po południu doznałem szoku pani informuje mnie że się udało. Więc głowa do góry trzymam za cb i za wszystkie starajace się mocno kciuki.

Hej. Jakie masz TSH, że dali Tobie leki? Ja mam 2,36 i dzisiaj się dowiedziałam, że jest na granicy normy.
Jeżeli chodzi o tarczyce to mój gin kazał mi zbić do 1, 200 jak chce zajść w ciążę. Ogólnie mecze się na niedoczynność tarczycy i przed zajściem brałam eutyrox n88 naprzemiennie z n100

Czytała któraś z was o dofinansowaniu in vitro dla całego mazowieckiego? Podobno już za kilka miesięcy. I tak muszę robić badania, to może bym się załapała.

reklama
Do góry