reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@misia jak tam twoje samopoczucie dziś. Ja mam urlop więc śpię hehe
Ja dziś nie spałam ale chodzę taka skolowala jakaś, trochę mnie brzuch boli ale myślę że to normalne. Mdłości mi narazie odpuścily . Jak liczysz tygodnie ciąży bo ja jak policzyłam przez jakaś aplikację w której da się zaznaczyć dzień iui to wyskoczyło mi termin 15.11 czyli że dziś jest 5t1d

reklama
Ja dziś nie spałam ale chodzę taka skolowala jakaś, trochę mnie brzuch boli ale myślę że to normalne. Mdłości mi narazie odpuścily . Jak liczysz tygodnie ciąży bo ja jak policzyłam przez jakaś aplikację w której da się zaznaczyć dzień iui to wyskoczyło mi termin 15.11 czyli że dziś jest 5t1d
No ja od pierwszego dni w okresu więc jest dziś 5 tydzien i 4 dzień

Mnie też czasem boli brzuch dołem ale znosny to ból poza tym po południu spanie mnie łamie. Mdłości nie mam za to co chwilę bym coś jadła hehe

22.02 iui
Z okresu by było 2 dni do tyłu czyli jutro pełne 5 . To tylko 2 dni ale tak się zastanawiam jak to liczy się
Sama jestem ciekawa bo ja iui miałam 19. 02 a @ miałam 6.02 więc też jestem w 5 tygodniu i 4 d. Licząc od @. Tylko ja nie mam mdłości. Nie mogę doczekać się wizyty u gina 20.03 żeby sprawdzić czy wszystko z dzidzią dobrze. Bo jakoś mam dziwne przeczucia, A raczej martwię się

Sama jestem ciekawa bo ja iui miałam 19. 02 a @ miałam 6.02 więc też jestem w 5 tygodniu i 4 d. Licząc od @. Tylko ja nie mam mdłości. Nie mogę doczekać się wizyty u gina 20.03 żeby sprawdzić czy wszystko z dzidzią dobrze. Bo jakoś mam dziwne przeczucia, A raczej martwię się
Kochana martwić się o nasze maleństwa to już będziemy zawsze , chociaż też już bym chciała wizyte. Najgorsze będzie czekanie pod gabinetem i jak będzie opóźnienie to już katastrofa .

12.03: @nuna85 - ivf pierwsza wizyta
16.03: @Oleczka27 - testowanie!! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
18.03: @Koraliki - usg [emoji1348]
19.03: @LolaLolina - połówkowe !![emoji1348]
20.03: @Misia_91 - usg ciążowe!!! [emoji1348]@Gu1505 - usg ciążowe!!![emoji1348]
28.03: @Artemida90 - wizyta u endokrynologa
29.03: @Koraliki - badania prenatalne[emoji1348]
02.04: @Artemida90 - wizyta ws. IVF [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

@nuna85 a jak u Ciebie po wizycie?! Powstał plan działania?[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Hej, dzięki za pamięć. Niestety zlecono nam sporo badań. M.in.kariotym, msome...itd.
A to przesuwa nam start. Chyba na maj albo nawet czerwiec. Bo około majówki to nie wiem czy ktoś będzie się mną zajmował. Pobranie jajeczek wypadało by na ok.6.05. O ile badania będą w ogóle ok. Najpierw się zezłościłam. Teraz już lepiej. I od poniedziałku działam z badaniami.

reklama
Hej, dzięki za pamięć. Niestety zlecono nam sporo badań. M.in.kariotym, msome...itd.
A to przesuwa nam start. Chyba na maj albo nawet czerwiec. Bo około majówki to nie wiem czy ktoś będzie się mną zajmował. Pobranie jajeczek wypadało by na ok.6.05. O ile badania będą w ogóle ok. Najpierw się zezłościłam. Teraz już lepiej. I od poniedziałku działam z badaniami.
Wiesz lepiej poświęcić jeszcze ten miesiąc dwa , a może akurat wyjdzie coś nie tak co można leczyć i to zaskutkuje udanym transferem. Tego Ci życzę [emoji3590]

Do góry