reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
:biggrin2: rosnie rosnie jest 339 zrobilam tez progesreron i jest 45 :oops::oops:
Super [emoji3590] masz dokładnie takie wartości bety jak ja [emoji16] będzie dobrze! To teraz już to widzę, przygotuj się na niezły rollercoaster [emoji16] stres o pęcherzyk, stres i serduszko , stres o prenatalne , potem czy dobrze , czy dobrze przybiera na wadze , a czemu ruchów jeszcze nie czuje , a potem czemu tak rzadko [emoji16] a potem czemu tak mocno ! Haha. Gratulacje i powodzenia dalej ! [emoji7]

reklama
Super [emoji3590] masz dokładnie takie wartości bety jak ja [emoji16] będzie dobrze! To teraz już to widzę, przygotuj się na niezły rollercoaster [emoji16] stres o pęcherzyk, stres i serduszko , stres o prenatalne , potem czy dobrze , czy dobrze przybiera na wadze , a czemu ruchów jeszcze nie czuje , a potem czemu tak rzadko [emoji16] a potem czemu tak mocno ! Haha. Gratulacje i powodzenia dalej ! [emoji7]

Kochana pocieszylas mnie z tymi wartosciami bo ciagle sie boje ;) tak wlasnie rozmawialam z M ze teraz to sie zacznie a czy dobrze czy tak powinno byc bo troszke dawno temu bylam w ciazy cale 10 lat i nie pamietam nic z tamtej ciazy ;) ehhh nawet teraz boje sie cieszyc a jeszcze z praca nie wiem co zrobic :(

Kochana pocieszylas mnie z tymi wartosciami bo ciagle sie boje ;) tak wlasnie rozmawialam z M ze teraz to sie zacznie a czy dobrze czy tak powinno byc bo troszke dawno temu bylam w ciazy cale 10 lat i nie pamietam nic z tamtej ciazy ;) ehhh nawet teraz boje sie cieszyc a jeszcze z praca nie wiem co zrobic :(
A to masz już dzieciaczka , nie doczytałam [emoji6] tak , miałam identyczne wartości, później już nie badałam . Ogólnie to 5t5d dzień u mnie było widać zarodek malusi, a 7t+4d było już serduszko [emoji3590]

Hej. Ja już po wizycie u ginekologa. Mam torbiel na prawym jajniku :hmm: Zrobila się z jednego z trzech jajeczek. Musimy czekać aż się wchłonie.

Za to z dobrych wieści widać było płyn i wg gin mam bardzo ładna betę. Jutro mam sprawdzić, czy rosnie. Powinno być dwa razy więcej, czyli minimum 600.
Kolejna wizyta 27.12. Pewnie wiecej będzie widać

Hej. To znowu ja :p
Jutro idę na bete. Czy przy okazji sprawdzić coś jeszcze? Lekarz kazała tylko to, ale może warto sprawdzić jeszcze coś? Skoro i tak krew będzie pobierana... :confused:

reklama
Do góry