reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
hejka dziewczyny!
wiec tak wczoraj rano na 10:20 miałam wizyte, usg u mojej ginki...no i pecherzyk miala 20mm a endo 11mm wiec pieknie nadrobiły :-)badania hormonów i usg potwierdziły ze owulka bedzie tego dnia wiec na 18:45 zostalam umowiona na IUI...iui robił mi inny gin A. Stencel bo mojej nie było juz w pracy. Lekarz bardzo miły mowił co robił...zołniezyków bylo duzo ale nie pamietam dokladnie ilosci ale 2 byla z przodu :tak: wszystko odbyło sie bezbolenie..potem nozki do gory i tak sobie troszke polezałam...a aa no i IUI odbyło sie na nie peknietym pecherzyku ale juz cos sie tam zaczelo dziac- tak powiedziła lekarz....w nastepny piatek mam sie zglosic na badanie progesteronu i usg...jak wracalismy do domu (a jedziemy godz) to pobolewał mnie jajnik i dzisiaj tez co jakis czas cmi...ale ja sie nie nakrecam...

Hejka Kochana:-)
kurcze świetnie że już po, teraz kochana czekam na efekt i trzymam mocno&&&&&&&
Ja dzisiaj o 19 ide :szok: heh mam nadzieje że też to pójdzie szybko i bezboleśnie!
Aha Asiiek a miałąś zakładany jakiś żelowy czopek??? bo ja mam mieć coś takiego założone.

Ostatnia edycja:
reklama
asienko ja nie miałam nic takiego zakładanego...i tak nic ze mnie nie wyleciało..podobno jak wsadza sie do macicy to nie wypływa a przy normalnym stosunku jest tylko na szyjce wiec wypływa....podono mozna tego samego dnia...ale my wrocilismy po 20 do domu..troszke mnie bolał jajnik wiec nie szalelismy...za to seksik był rano i bedzie po pracy hehe

witam dziewczyny na baby boom jestem pierwszy raz, poczytałam troszke...
ja teraz czekam na @ i zbieram sie do dr na wyznacznie iui,
moje wyniki ok, mąż słabe zołnierzyki ale bierze preparat Multi Sperm, moze zadziała...
pozdro

Hej Justynp!! mój mąż także ma ten sam problem w połowie grudnia idzie na badanie i zobaczymy czy witaminki zadziałały, mam nadzieję że tak a wtedy jeśli teraz nanm się nie uda naturalnie to w styczniu iui drugie.

reklama
witam dziewczyny na baby boom jestem pierwszy raz, poczytałam troszke...
ja teraz czekam na @ i zbieram sie do dr na wyznacznie iui,
moje wyniki ok, mąż słabe zołnierzyki ale bierze preparat Multi Sperm, moze zadziała...
pozdro
to powodzenia życzę!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że witaminki zadziałają
a i WITAJ!!!

Do góry