reklama
Srednie nasienie męża, a poza tym nie do końca wiadomo. Jesteśmy ze sobą 9 lat, a ponad 2 się staraliśmy.Gratuluje synka w takim razie[emoji3]
A znalas przyczyne dlaczego IUI pomoglo a naturalnie nie udalo sie?
Zdrowka dla Was![emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Ostatnia edycja:
Srednie nasienie męża, a poza tym nie do końca wiadomo. Jesteśmy ze sobą 9 lat, a ponad 2 się staraliśmy.
No to tym bardziej super ze sie zdecydowalas. To nastawia optymistycznie[emoji3]
Trzymam kciuki za Ciebie!
Gu1505
Fanka BB :)
Również się dołączam miłego dnia [emoji8] [emoji3] [emoji2] [emoji1]Milego dnia dla Wszystkich
Zapowiada sie sloneczny dzien i jeszcze ladniejszy weekend!!!
Trzeba lapac slonce!
[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
redferrari
śliczny brzusio chociaż bym nie powiedziała, że to jest 37 tydzień@reqiem mówisz masz 37tcZobacz załącznik 904158
redferrari
Słoneczka dziewczyny dziś nam nie zabraknie - oby było nie tylko na niebie ale też w serduszku
redferrari
@HiperNova A mogę niedyskretnie zapytać ile przybyłaś na wadze? Ja ostatnio niebezpiecznie dużo przybieram i się zastanawiam co robić... jem wydaje mi się tak jak wcześniej... tarczyca kontrolnie badana i hmmm.... cukier trzeba zbadać chyba bo niec innego mi nie przychodzi do głowy - no chyba że taka moja uroda
Mój emek się nabija jak widzi dziewczynę z brzuszkiem to chodzi za mną i mówi, że o to jest brzuszek a nie to co mójśliczny brzusio chociaż bym nie powiedziała, że to jest 37 tydzień
reklama
redferrari
Ale przecież jeśli dzidzia ok to nawet fajnie, że nie jest taki wielki... i Tobie wygodniej i łatwiejMój emek się nabija jak widzi dziewczynę z brzuszkiem to chodzi za mną i mówi, że o to jest brzuszek a nie to co mój
Podziel się: