redferrari
Fanka BB :)
przytulanki.... hmmmm... kciukasy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@anolianna - kciukasy za piękne widoki na wizycie ,
@reqiem - oby dzidzi pięknie pokazało się i dało pomierzyć i żeby mamusia i tatuś ucieszyli się z płci . macie jakieś preferencje?,
@Artemida90 - za piękne jaja -oby było ich tyle ile trzeba
Wszystkim innym miłego dnia i samych dobrych wiadomości
Hej, w środę pęcholki 13,7 i 21,2 Endo 9.3. Czyli jeden nie rośnie bo to już 15 dc. A owu mam zawsze w 14, więc późna. Zastrzyk o 11. Dziś powinna być iui. Ale nie ma lekarzy, więc sobie odpuściłam. Zaraz idę na przytulanki. I można mi wpisać 18 @ lub test.
świetna wiadomość gratki synusia
Cudeńko... ja już tęskniam za oglądaniem mojego skarbusia Który u Was tydzień jużJa juz po wszystko dobrze na szczęście
Maluch dziś pokazał bez oporów na drugim zdjęciu widać pulusia
a na pierwszym rączkę do buzi wkładał
Lekarz się śmiał ze o ile pamiętam to mój chłopiec do leniwych nie należy i to bardzo ruchliwy jest zwłaszcza wieczorem
Albo mega kolejka albo nas trzyma w niepewnościreqiem jak juz po wizycie bo my tu czekamy na wieści od Ciebie