reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć !! Rownież trzymam kciuki ✊✊✊ Ooo tak mocno .. ja zaraz muszę wstać - dzisiaj wizyta. Stres jak przed testem Oczywiście noc nie przespana bo piersi bolą w nocy jak by miały eksplodować
@nuna85 -ja kawosz wielki - teraz nie pamietam kiedy kawę ostatni raz piłam. Ostatnią wylałam w połowie.
Dziewczyny będzie dobrze !! - miłego dnia życzę. Odezwijcie się po wszystkim!
Mnie kawa nie przeszkadza moge pic. :) choc przerzucilam sie na inke. ;) ale powiem Wam ze bardzo sie boje, ze jednak nic tego nie wyjdzie... plakac mi sie chce...

Hej dziewczyny, trzymam kciuki za betę, czekamy na dobre wieści ❤️
Ja dziś dostałam okres, pierwszy monitoring za 10 dni Czy macie jakieś domowe sposoby na dobre endo i resztę ?

Hej dziewczyny, trzymam kciuki za betę, czekamy na dobre wieści [emoji173]️
Ja dziś dostałam okres, pierwszy monitoring za 10 dni Czy macie jakieś domowe sposoby na dobre endo i resztę ?

Hej ;) na dobre endo to lampka czerwonego wina wieczorem i migdały, ja na zagnieżdżenie w 3 iui jadłam dwa dni przed i dwa dni po po plasterku ananasa świeżego [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie kawa nie przeszkadza moge pic. :) choc przerzucilam sie na inke. ;) ale powiem Wam ze bardzo sie boje, ze jednak nic tego nie wyjdzie... plakac mi sie chce...

Teraz moja droga nie ma już odwrotu i proszę się tu nie dołować nie stresować kropka [emoji6]bo on wyczuwa wszystko tak jak i Ty [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry