reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Mam nadzieję :) .. prawdę mówiąc myślałam że będę skakać ze szczęścia a po zobaczeniu dwóch kresek czuje .. chyba przerażenie. Chyba zacznę się cieszyć jak będę miała pewność 100%. Poczekamy, zobaczymy napewno dam znać :)

Mam nadzieję :) .. prawdę mówiąc myślałam że będę skakać ze szczęścia a po zobaczeniu dwóch kresek czuje .. chyba przerażenie. Chyba zacznę się cieszyć jak będę miała pewność 100%. Poczekamy, zobaczymy napewno dam znać :)
Aaaaa ale czad!!! [emoji1][emoji1] świetnie trzymam kciuki to musi być to!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem już po... lekarz powiedział że jak sie nie uda teraz to możemy podejść do czwartej albo domyśleć o in vitro..... zobaczymy....a i jeszcze jeden pecherzyk sie pojawił Ale mniejszy ok 18 mm.... obym nie musiała myśleć o in vitro...

reklama
Witam :)
@froncia powodzenia !! :)
Ja już w 32dc (IUI - była w 18dc). Brzuch dalej pobolewa (pobolewa od samej inseminacji nawet w nocy ) do tego dzisiaj doszły piersi. Zrobiłam (nie mogłam wytrzymać ) już chyba z 5 testów (zwykłych one step) i na każdym druga blada kreska !! - trzymajcie kciuki. Poczekam jeszcze troche i wtedy zrobię jakiś pożądny test. Jak narazie nie cieszę się głośno - póki nie bedzie pewne w 100% .
@olinkaa_89 powiem Ci, że po przeczytaniu Twojej wiadomości nie mogę przestać uśmiechać się do monitora, wniosłaś taki powiew nadziei, że cieszę się niesamowicie i czekam z niecierpliwością na moją iui :)

Do góry