reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
kochane gratuluje ci sowa z serducha sylwia tzrymam kciuki za piekny przyrost:) i powoli gratuluje adunia i lake cieszczę się z wami ze wszytko dobrze....mnie już prawie niedługo albo i długo tez czeka testowanie po 5 próbie mam nadzieje ze owocne,,,,, póki co to zaczyna mnie wszystko boleć na dole tak trochę okresowo....sluzu brak...wszystko teraz w rekach Boga zobaczymy jak bedzie... moja nadzieja jeszcze nie umarła....

, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MAJ

26 - MoKa (I)- Monitoring cylku, GynCentrum Katowice
30 - Froncia (I)- Monitoring i iui,

CZERWIEC

02.06 - Cikulinka (V) - Beta HCG
02.06 - Sikulinda (III) - Beta HCG
05.06 - Iwo56 - monitoring cyklu
09-11 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin
10.06 - Natalix0 - wizyta w trakcie stymulacji ivf

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Ostatnia edycja:
Hey kochane. Ja już po monitoringu. Pęcherzyk wolno ale rośnie. Dziś ma 16 - 17 mm. IUI zaplanowane na poniedziałek :)
Dlatego teraz pytanie i wielka prośba do dziewczyn którym się udało o odpowiedź. Ile godzin przed robiłyście zastrzyk na pęknięcie?

@MoKa ja zastrzyk robiłam 27 h przed iui.
Przyznam się szczerze ze po iui 2 dni leżałam i nic nie robiłam. następnego dnia po iui rano poprawialismy z mężem. ☺ będę trzymać kciuki !!

Cześć dziewczyny :) Od jakiegoś czasu podczytuję Wasze posty i muszę Wam powiedzieć, że napawają mnie nadzieją i pozytywnym nastawieniem. W lipcu podchodzimy do pierwszej inseminacji na cyklu naturalnym. Generalnie niepłodność idiopatyczna. Hormony ok, badania M może nie szałowe, ale moja lekarka mówi, że z tymi co są nie powinno być problemu. Czy któraś może podzielić się swoimi doświadczeniami z IUI na cyklu naturalnym? Gdzie się leczycie?

Cześć dziewczyny, właśnie wracamy z mężem od lekarza w sprawie in vitro. Tabletki antykoncepcyjne zaczynam brać w lipcu, ponieważ teraz muszę jeszcze porobić dodatkowe badania. W połowie sierpnia powinnam być już po pierwszym transferze, jak się wszystko uda :biggrin2:

reklama
Do góry