reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
to racja... dr Śliwiński nawet odpisywał na sms'y jak coś mnie niepokoiło np w weekend, a wiadomo że nie chce się zawracać głowy bo to też ludzie i mają swój czas wolny. tak samo rejestracja, panie bardzo miłe, kulturalne, pomocne i dyskretne.Obsługa na najwyższym poziomie:)
Dyskretne! !Ojj tak. ..w invikcie nikt nie był anonimowy! Ja co prawda chodziłam w Gdyni. ..mąż oddawał nasienie w pokoju 1×1 i przy rejestracji. ...masakra! !!!

reklama
Invicta Gdańsk, jak dla mnie rewelacja. Miałam kontakt z trzema lekarzami, a udaną IUI robił Hajdusianek, jak przed samą IUI pojawił się problem to recepcja robiła co mogła i udało się.

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MAJ

23 - Bubu19821 (II) - wizyta w spr. in vitro (Szczecin)
24 - MoKa (I)- Monitoring cylku, Gynocentrum Katowice
26 - Sylviia (II) - Beta HCG, Invicta Gdańsk
30 - Froncia (I)- Monitoring i iui,

CZERWIEC

02.06 - Cikulinka (V) - Beta HCG
09-11 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Ostatnia edycja:
Hej, dziewczyny nie było mnie cały weekend, dlatego nie wrzucałam kalendarza ;) ale już wróciłam i wstawiłam. Sowa jak tam test, robiłaś? Luśka idziesz dzisiaj znowu do lekarza? Daj znać ;)

Hej;) Jestem tu 1 raz...i widzę bratnie duszyczki od dr Śliwińskiego z Gamety;)
jestem po pierwszej IUI, niestety nie udało się i dziś dostałam okres ( spóźniony 2 dni ) Beta byla najpierw 1.64 a w piątek 6.64 ( po 48 h) .Czy to oznacza , że coś tam sie zadziało ale sie nie zagnieździło? Mam endometriozę, to moja 2 ciąza ( próba) bo mam juz 9 letnią córkę ale andometrioza powstała po CC. Po której inseminacji wam się udało ? Czy to prawda ze najwieksze szanse daje 3 inseminacja? dlaczego tak jest?:) Ja miałam robioną IUI w 12 dc , zastrzyk oczywiscie na pęknięcie ale poczułam to 2 dni po jak mi pękł .staramy się już rok....mam 35 lat prawie więc boję się strasznie , że to się nie uda ;(

Dodam również, że endometrioza spowodowała po tylu latach , że mam niedrożny prawy jajowód.Stymulacja Clostibegyt 2-6 dc i potem jest kilka ( 2- 3) jajeczek w cyklu z tym , że nie zawsze po dobrej stronie

reklama
Hej;) Jestem tu 1 raz...i widzę bratnie duszyczki od dr Śliwińskiego z Gamety;)
jestem po pierwszej IUI, niestety nie udało się i dziś dostałam okres ( spóźniony 2 dni ) Beta byla najpierw 1.64 a w piątek 6.64 ( po 48 h) .Czy to oznacza , że coś tam sie zadziało ale sie nie zagnieździło? Mam endometriozę, to moja 2 ciąza ( próba) bo mam juz 9 letnią córkę ale andometrioza powstała po CC. Po której inseminacji wam się udało ? Czy to prawda ze najwieksze szanse daje 3 inseminacja? dlaczego tak jest?:) Ja miałam robioną IUI w 12 dc , zastrzyk oczywiscie na pęknięcie ale poczułam to 2 dni po jak mi pękł .staramy się już rok....mam 35 lat prawie więc boję się strasznie , że to się nie uda ;(
Mi po żadnej niestety a miałam dwie ....podobno pierwsza inseminacja daje największe szanse, bo jeśli ma się udać, to właśnie wtedy się uda.Ja teraz startuje z in vitro tez u dr Śliwińskiego i wierzę, że się uda :)No ale jeśli Ty już masz córeczkę, to iui pewnie się uda !Tego Ci życzę!

Do góry