adunnnia90
Fanka BB :)
Witam [emoji6] ja Gameta Łódź. Badania sa wazne pol roku. My nie musieliśmy konkretnie u nich robic mogliśmy miec z innych labo. A badania jakie byly potrzebne toWitam [emoji6] jestem na watku dla staraczek i na poronieniach nawykowych [emoji20] podczytuje Was, bo chyba tez mnie czeka iui.
W skrocie o mnie: jestem z 3-miasta, po 3 poronieniach,wszystkie 5-6 tydz., mam pcos,w zeszlym tyg wyszla mi dodatnia ureaplasma, do tego kom nk 16%, ktore zbilam encortonem i po 3 mies. mam 10%. Ponoc to glowna przyczyna poronien.
Tydzien temu wybralam sie do Gamety w gdyni do dr Wójcika z nadzieja ze wkoncu ktos mi pomoze donosic ciaze. Zrobil wymaz z szyjki i dal skierowanie na histero. Z wynikami mam juz przyjsc z mezem. Wydaje mi sie ze dr bedzie chcial nam zaproponowac iui, bo do omowienia moich wynikow przeciez maz nam nie jest potrzebny....
Czy ktoras z Was leczy sie tam? Jakie sa koszty przed iui? Mam sporo badan porobionych, tylko czy beda je honorowac z innego labo? Zachodzic zachodze, raz sama , 2 razy na clo, tylko wszystko zatrzymuje sie na etapie pecherzyka.
Dziekuje za wszelkie odp. [emoji5]
Milego wieczoru
Droznosc HSG, AMH, anty-Hbc, antygen Hbs, anty-HCV, anty-HIV 1-2, chlamydia, VDRL, ,toksoplazamoza igg i igm, różyczka igg i igm, cytomegalovirus igg i igm ,biocenoza pochwy,wazna cytologia, dodatkowo my z M kariotypy musieliśmy zrobic.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: