Ooo wystarczy narazie jedno szczescie pisalam smsa do Naszej Doktor ale skontaktuje sie ze mna dopiero o 23 i odrazu startuje z kolejna IUI noe ma na co czekac wlasnie powiem Ci,ze i moje endo mnie zastabawia bo wtedy mialam 6,5...i nie wiem czy to nie za malo...dziewczyny tubpisaly ze powinno byc powyzej 8Bidula działaj działaj będzie dobrze napewno będą bliźniaki
reklama
katharina203
Fanka BB :)
U mnie w miescie sam zabieg kosztowal 1500zl do tego zastrzyki i wizyty i eazem wychodzilo 3500zl...No niestety. Ja dziś monitoring 70 zł, iui 600 i te leki. Niedługo 2000 będzie mało. Jak można sobie robić biznes na ludzkim nieszczęściu...?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
I ludzie!! Sama inseminacja tyle??? To jeszcze trochę i in vitro.U mnie w miescie sam zabieg kosztowal 1500zl do tego zastrzyki i wizyty i eazem wychodzilo 3500zl...
katharina203
Dokladnie...2 iui wyniosly mnie tyle co in vitro...I ludzie!! Sama inseminacja tyle??? To jeszcze trochę i in vitro.
Emilianka6966
Do końca wierzyłam że będzie powodzenieNo niestety dziewczyny... Nie wyszlo.. Dzwonie do lekarza i dzialam dalej
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Ja mam naturalne cykle 30 dni a test pct miałam 14 dcA którym dniu cyklu robiłaś??
Emilianka6966
Wiem coś na ten temat koszty straszne, ja nawet luteine i duphaston mam 100% płatna, luteina po refundacji 6 zl a tak place 55, a za duphaston 45U mnie 12 dc ale owu zawsze mam późno ok 18 dc. Właśnie kupiłam te zastrzyki 6 dawek 360 zł!!! Matko droga!!! Już nie wyrabiamy z tymi kosztami.
ZYLWIA bardzo mi przykro. Ale głowa do góry i do przodu.
reklama
Agnieś191
Ja miałam endo 5 i lekarz stwierdził, że nie ma co robić inseminacji bo jest za małe i wydam kase. Jak mialam pierwszą iui to mialam 8.Ooo wystarczy narazie jedno szczescie pisalam smsa do Naszej Doktor ale skontaktuje sie ze mna dopiero o 23 i odrazu startuje z kolejna IUI noe ma na co czekac wlasnie powiem Ci,ze i moje endo mnie zastabawia bo wtedy mialam 6,5...i nie wiem czy to nie za malo...dziewczyny tubpisaly ze powinno byc powyzej 8
Podziel się: