reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bardzo mi zle dziewczyny ;((( bardzo... Otworzylam sobie whisky siedzie i pije jal ta ostatnia idiotka ;( nie wiedzialam ze az tak bede plakala :(( bardzo mi smutno i przykro bardzo ;(

Jak wygląda Wasz okres po nieudanej inseminacji? Bo ja już sie obawiam, że cos jest nie tak...myślałam, że wczoraj byl mój 1dc ale ten okres dziwny skąpy, caly czas brązowy w nocy czysto, teraz tylko na papierze. W ciaży zapewne nie jestem bo endometrium było 5 i torbiel na prawym jajniku na lewym prawidlowy pęcherzyk, alenie robiliśmy inseminacji bo za małe endometrium. Może torbiel sie wchlania? Sorki za szczegóły. Miałyście tak?
Mój po stymulacji do 2 IUI był bardzo obfity i przed bardzo bolały mnie plecy. Ogólnie pierwsze dni wodospad z mnóstwem skrzepow.

Bardzo mi zle dziewczyny ;((( bardzo... Otworzylam sobie whisky siedzie i pije jal ta ostatnia idiotka ;( nie wiedzialam ze az tak bede plakala :(( bardzo mi smutno i przykro bardzo ;(
Niestety tak czasem jest. Szczególnie przed okresem, na początku okresu też przeżywam mały koniec świata. Ale po tygodniu już się myślenie zmienia i optymizm wraca. Więc głowa do góry!

Oj...lżej zrobi się na sercu dopiero w trakcie @. Przed kolejną inseminacją znajdziesz w sobie siłę...tak jest co miesiąc. Płacz większy niż co miesiąc bo to nowy etap, w końcu 1 iui. Też tak miałam po sono-hsg. Dlatego ja chyba rezygnuję z robienia bety i testów bo czuję pociąganie w okolicy jajnika-jak co miesiąc.

Słońce dzisiaj płacz i wypij sobie, ja tak ostatnio zrobiłam. A od jutra weź się w garść (jak tylko wyleczysz kaca) i do przodu. Nie jesteś sama, nawet jeśli tak Ci się wydaje. Dziś masz prawo do małej załamki, ale potem walcz dalej.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przykro mi[emoji53] napij sie dzisiaj, zresetuj glowe i od jutra pomysl o kolejnych dzialaniach. Pamietaj bardzo rzadko zdarza sie ze iui dziala za 1 razem. Teraz juz wiesz jak to wyglada, nabralas wiedzy i swiadomosci wiec teraz bedziesz juz pewniej do tego podchodzila. Glowa do gory, zycie nie konczy sie na 1 iui [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry