reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Gratulacje, jak pięknie jestem taka podbudowana, zaraz wyruszam do klinikipo iui było 11 dni, co do bety to dam jutro znać
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Gratulacje!!!Witam po dłuższej nieobecności. Mi również się udało zaciążyć Wczoraj robiłam bete i wyszło ponad 23. Jutro badanie powtarzam i mam nadzieje że ładnie urośnie. Dodam że była to 3 iui na cyklu naturalnym (jedynie był ovitrelle). Iui było na pękniętym pęcherzyku. Według moich obserwacji gdzieś 13 godzin po pęknięciu... Co do nasienia to po preparatyce 39ml... (2dni abstynencji).
Trzymam kciuki za was dziewczyny. Nie poddawajcie się i wierzcie że się uda.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Agnieś191
Gratulacjepo iui było 11 dni, co do bety to dam jutro znać
Agnieś191
Kciukasy zaciśnięte . Ja czekam na okres który powinien nadejść jutro lub pojutrze i startuje kolejny cykl.Gratulacje, jak pięknie jestem taka podbudowana, zaraz wyruszam do kliniki
Nooo takze gratuluje. Bedziemy mialy rowiesnikow/rowiesnicznki [emoji16]Witam po dłuższej nieobecności. Mi również się udało zaciążyć Wczoraj robiłam bete i wyszło ponad 23. Jutro badanie powtarzam i mam nadzieje że ładnie urośnie. Dodam że była to 3 iui na cyklu naturalnym (jedynie był ovitrelle). Iui było na pękniętym pęcherzyku. Według moich obserwacji gdzieś 13 godzin po pęknięciu... Co do nasienia to po preparatyce 39ml... (2dni abstynencji).
Trzymam kciuki za was dziewczyny. Nie poddawajcie się i wierzcie że się uda.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki i wysylam ciazowe fluidki [emoji6]A u mnie dzisiaj wielki dzień, IUI w południe, może tym razem będę miała więcej szczęścia i na pewno tym razem poprawimy zabieg w domu, po ostatniej iui strasznie się czułam dlatego nie dałam rady ale teraz nie odpuszcze Dam znać po wszystkim
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jasani
Nie chcę, żebyś zrozumiała mnie źle, ale 11 dni to trochę wcześnie na betę. Nie chcę ochładzać Twojego zapału, ale może to jeszcze ovitrelle?po iui było 11 dni, co do bety to dam jutro znać
reklama
zuzik85
Ovitrelle utrzymuje się do 10 dni od podania.Nie chcę, żebyś zrozumiała mnie źle, ale 11 dni to trochę wcześnie na betę. Nie chcę ochładzać Twojego zapału, ale może to jeszcze ovitrelle?
To ciąża, nie ma innej opcji. Kolejna beta tylko to potwierdzi
Podziel się: