reklama
cikulinka
Fanka BB :)
ja też od 3 do 7Ja bralam od 3 do 7 dc
Olej z wiesiolka tylko od pierwszego dnia cyklu do owu. Ja biorę i jest dużo lepiej.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A ananas na co wpływa?Ja aktualnie jem migdały... A od IUI ananasek....
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
cikulinka
ja też barałam olej z wiesiołka tylko w kapsułkach na poprawe śluzu i jest go masa w trakcie owulacji tak powiedziała drDziewczyny, a slyszałyście o jakichś wspomagaczach i nie mam tu na myśli leków, które pomogą zajść w ciążę? Np olej z wiesiolka jest na poprawę śluzu. Jeśli ktoś coś to podzielcie się wiadomościami : -)
Bubu19821
Dla mnie najgorsze jest to że tak naprawdę to nie ma jednoznacznej przyczyny. Mąż ma super wyniki, ja tak samo. Podejrzewam że to może wrogi śluz... Mąż już był i oddał swoje żołnierzy ki. U nas problem z tym że męża często nie ma w domu... Taka praca... Ale mam nadzieję że uda się... Choć tak naprawdę to ja twierdziłam że mam jeszcze trochę czasu na zostanie mamą, ale lekarz pow że jestem stara... Na pierwsze dziecko...
Stara? Tzn?Dla mnie najgorsze jest to że tak naprawdę to nie ma jednoznacznej przyczyny. Mąż ma super wyniki, ja tak samo. Podejrzewam że to może wrogi śluz... Mąż już był i oddał swoje żołnierzy ki. U nas problem z tym że męża często nie ma w domu... Taka praca... Ale mam nadzieję że uda się... Choć tak naprawdę to ja twierdziłam że mam jeszcze trochę czasu na zostanie mamą, ale lekarz pow że jestem stara... Na pierwsze dziecko...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
To bubu ile masz lat ze lekarz tak Ci powiedzial...a amh mialas badane?Dla mnie najgorsze jest to że tak naprawdę to nie ma jednoznacznej przyczyny. Mąż ma super wyniki, ja tak samo. Podejrzewam że to może wrogi śluz... Mąż już był i oddał swoje żołnierzy ki. U nas problem z tym że męża często nie ma w domu... Taka praca... Ale mam nadzieję że uda się... Choć tak naprawdę to ja twierdziłam że mam jeszcze trochę czasu na zostanie mamą, ale lekarz pow że jestem stara... Na pierwsze dziecko...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: