wiesz co podjelas taka decyzje bo mocno wierzylas w jej powodzenie nie żałuj wszysko jest po coś. jestes bogatsza o doświadczenieNo długo długo ja tez bym nie mogła tyle czekac ale zdaje sobie sprawę ze sa pary których nawet na IUI nie stac a co dopiero na in vitro.
Ja sie ciesze wlasnie ze moj lekarz chce teraz jak sie okaze ze 4 IUI sie nie udała to szybko protokół do in vitro pisać zeby badania byly wazne bo tak to znowu czekanie za wynikami itp a tak w marcu moze bede po in vitro. Teraz z czasem zaluje ze sie zdecydowalam na IUI. 4 miesiace zlecialy i nic z tego nie wyszlo...suma sumarum kosztow IUI, dojazdów, wizyt i lekow to już bym byla po in vitro....ehh
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zylwiaja bym raz spróbowała chyba. Zalezy od tego jaki macie problem. znam osobe ktora miala dwa iui i dwie ciaze! najlepiej doradzi Ci Twój lekarz czy sie decydowac czy niePomozcie..co zrobic ? Sprobowac chociaz ten jeden raz ? bo juz naprawde zaczynam myslec nad wycofaniem?
adunnnia90
Fanka BB :)
Anett a Ty jak tam zdrowko?Zylwiaja bym raz spróbowała chyba. Zalezy od tego jaki macie problem. znam osobe ktora miala dwa iui i dwie ciaze! najlepiej doradzi Ci Twój lekarz czy sie decydowac czy nie
adunnnia90
To IUI gdzies za 2 tygodnie &&&[emoji4]Ja cały czas czekam na @. Od wtorku już nie biorę dupka to powinien lada dzień przyjść @. Jakoś nie czuję bóli mocnych jak zawsze przed @ więc nie wiem kiedy przyjdzie... Powinna jutro... I wtedy przygotowania do IUI..
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Addunia ja jak zaszłam w ciaze to miałam identyczne objawy niechce nakrecc ale moze, mozeTez mi tak przez mysl przeszlo ale nie chce sie nakrecac... No wlasnie nic nie biore bo sie boje...
siedzisz dzis w domu?
adunnnia90
Nie, w pracy bo urlopu nie chce wybierac bo i tak dosyć juz wybralam przez te IUI wizyty a wrazie in vitro tez bym potrzebowala. No wlasnie tez czytalam duzo na internecie o takich objawach i jakas tam nadzieja jest a noz....ale nie nakrecam sie bo rozczarowanie bedzie straszne... A w ktorym tygodniu stracilas ciaze i dlaczego? [emoji20]Addunia ja jak zaszłam w ciaze to miałam identyczne objawy niechce nakrecc ale moze, moze
siedzisz dzis w domu?
ja juz moge w koncu oddychac ale 6 dzien w lozku juz daje mi sie we znaki. Wariuje
Nawet mame wydzwonilam zeby przyszla posiedziec i kolezanki o 17 przyjada bo nie dawalam juz rady
goraczki juz niema ale ja mialam problem z zatokami no i bol ogromnybyl ale prawie juzok. dokonca tyg.jeszcze w domu bede a potem zaczne szalec przed nowapraca zakupy moze ciuch nowy jakis,kosmetyczka, fryzjer, manicure oj odżyje! ja rok w domu siedze!!! masakra
dziekuje ze pytasz ale sie rozpisalam
adunnnia90
Zrob sie na bóstwo niech wszyscy beda w szoku w nowej pracy [emoji4]ja juz moge w koncu oddychac ale 6 dzien w lozku juz daje mi sie we znaki. Wariuje
Nawet mame wydzwonilam zeby przyszla posiedziec i kolezanki o 17 przyjada bo nie dawalam juz rady
goraczki juz niema ale ja mialam problem z zatokami no i bol ogromnybyl ale prawie juzok. dokonca tyg.jeszcze w domu bede a potem zaczne szalec przed nowapraca zakupy moze ciuch nowy jakis,kosmetyczka, fryzjer, manicure oj odżyje! ja rok w domu siedze!!! masakra
dziekuje ze pytasz ale sie rozpisalam
straciłam w 7 mym. serduszko przestało bic.cale swieta wielkanocy w zeszlym roku spedzilam w szpitalu no i jak wrocilam to mnie zwolnili.ot taka moja historia..wlasnie sie zastanawiam kurde jak w invitro bede brac wolne, tu nowa praca wiec jak tu sie co i raz zwalniac.. bede myslec, kabinowac..Ja juz chyba do 3 iui nie podchodze skoro sie okazalo ze szanse u nas małe. zobacze co w poniedzialek powie ginek.juz nie moge sie doczekac wizytyNie, w pracy bo urlopu nie chce wybierac bo i tak dosyć juz wybralam przez te IUI wizyty a wrazie in vitro tez bym potrzebowala. No wlasnie tez czytalam duzo na internecie o takich objawach i jakas tam nadzieja jest a noz....ale nie nakrecam sie bo rozczarowanie bedzie straszne... A w ktorym tygodniu stracilas ciaze i dlaczego? [emoji20]
reklama
jolancik
Tak, 2x1. I liczę się z tym, że przez Duphaston może mi się cykl przedłużyć. Dzisiaj dokładnie mija 14 dni jak jestem po iui - 27 dc. (Normalnie mam cykle 25-29 dni). Ale czy to dobry znak, że nie zrobiłam dziś bety to nie wiem co myśleć...?
Podziel się: