reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No długo długo ja tez bym nie mogła tyle czekac ale zdaje sobie sprawę ze sa pary których nawet na IUI nie stac a co dopiero na in vitro.
Ja sie ciesze wlasnie ze moj lekarz chce teraz jak sie okaze ze 4 IUI sie nie udała to szybko protokół do in vitro pisać zeby badania byly wazne bo tak to znowu czekanie za wynikami itp a tak w marcu moze bede po in vitro. Teraz z czasem zaluje ze sie zdecydowalam na IUI. 4 miesiace zlecialy i nic z tego nie wyszlo...suma sumarum kosztow IUI, dojazdów, wizyt i lekow to już bym byla po in vitro....ehh

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co podjelas taka decyzje bo mocno wierzylas w jej powodzenie nie żałuj wszysko jest po coś. jestes bogatsza o doświadczenie :)

reklama
Ja cały czas czekam na @. Od wtorku już nie biorę dupka to powinien lada dzień przyjść @. Jakoś nie czuję bóli mocnych jak zawsze przed @ więc nie wiem kiedy przyjdzie... Powinna jutro... I wtedy przygotowania do IUI..

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
To IUI gdzies za 2 tygodnie &&&[emoji4]

Addunia ja jak zaszłam w ciaze to miałam identyczne objawy :) niechce nakrecc ale moze, moze :)
siedzisz dzis w domu?
Nie, w pracy bo urlopu nie chce wybierac bo i tak dosyć juz wybralam przez te IUI wizyty a wrazie in vitro tez bym potrzebowala. No wlasnie tez czytalam duzo na internecie o takich objawach i jakas tam nadzieja jest a noz....ale nie nakrecam sie bo rozczarowanie bedzie straszne... A w ktorym tygodniu stracilas ciaze i dlaczego? [emoji20]

Anett a Ty jak tam zdrowko?

ja juz moge w koncu oddychac ale 6 dzien w lozku juz daje mi sie we znaki. Wariuje :)
Nawet mame wydzwonilam zeby przyszla posiedziec i kolezanki o 17 przyjada bo nie dawalam juz rady :)
goraczki juz niema ale ja mialam problem z zatokami no i bol ogromnybyl ale prawie juzok. dokonca tyg.jeszcze w domu bede a potem zaczne szalec przed nowapraca :) zakupy moze ciuch nowy jakis,kosmetyczka, fryzjer, manicure :) oj odżyje! ja rok w domu siedze!!! masakra :)
dziekuje ze pytasz :) ale sie rozpisalam

ja juz moge w koncu oddychac ale 6 dzien w lozku juz daje mi sie we znaki. Wariuje :)
Nawet mame wydzwonilam zeby przyszla posiedziec i kolezanki o 17 przyjada bo nie dawalam juz rady :)
goraczki juz niema ale ja mialam problem z zatokami no i bol ogromnybyl ale prawie juzok. dokonca tyg.jeszcze w domu bede a potem zaczne szalec przed nowapraca :) zakupy moze ciuch nowy jakis,kosmetyczka, fryzjer, manicure :) oj odżyje! ja rok w domu siedze!!! masakra :)
dziekuje ze pytasz :) ale sie rozpisalam
Zrob sie na bóstwo niech wszyscy beda w szoku w nowej pracy [emoji4]

Nie, w pracy bo urlopu nie chce wybierac bo i tak dosyć juz wybralam przez te IUI wizyty a wrazie in vitro tez bym potrzebowala. No wlasnie tez czytalam duzo na internecie o takich objawach i jakas tam nadzieja jest a noz....ale nie nakrecam sie bo rozczarowanie bedzie straszne... A w ktorym tygodniu stracilas ciaze i dlaczego? [emoji20]

straciłam w 7 mym. serduszko przestało bic.cale swieta wielkanocy w zeszlym roku spedzilam w szpitalu no i jak wrocilam to mnie zwolnili.ot taka moja historia..wlasnie sie zastanawiam kurde jak w invitro bede brac wolne, tu nowa praca wiec jak tu sie co i raz zwalniac.. bede myslec, kabinowac..Ja juz chyba do 3 iui nie podchodze skoro sie okazalo ze szanse u nas małe. zobacze co w poniedzialek powie ginek.juz nie moge sie doczekac wizyty

reklama
Do góry