Nie zaproponowali Ci Hycosy?Cześć dziewczyny .... jestem po HSG,,,, ból do zniesienia ... i oba drożne jajowody to teraz zaczniemy działać ...a nóz sie uda..
reklama
hehe czego ?? ,,,juz wiem ...no niestety nie zaproponowali mi tego..a moze nie robią tą metodą w tym szpitalu ...Nie zaproponowali Ci Hycosy?
Ostatnia edycja:
adunnnia90
Fanka BB :)
No wlasnie lekarz mi juz powiedzial ze jak by do in vitro to mi zrobi tak zebym miala refundowane. Wszystko okaze sie we wtorek jaka beta wyjdzie po 4 IUI. to bylo nasze ostatnie podejscieTo troche kosztow by ci odeszlo...jeszcze bys mogla porozmawiac na temat refundowania lekow...uwierz mi iui to strata kasy i czasu...wiem tylko ze zuzikowi sie udalo...99% dziewczyn nie...mojej siostrze sie 6 razy nie udalo a kolezance 3...i daly sobie spokoj...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Nareszcie! Warszawa będzie refundowała in vitro
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Z tego co tam piszą to sprawdzanie pod względem prawnym potrwa ok 6 miesięcy. Wtedy może to ruszy.Link do: Nareszcie! Warszawa będzie refundowała in vitro
I z tego co zrozumiałam, trzeba być zameldowanym w Warszawie... (?)
Być moze wawa zacznie refundowac???Ja chyba zrobię ostatnią IUI i jak się nie uda to będę próbowała mojego M namówić na in vitro (opiera się bardzo). Poza tym być może Warszawa zacznie refundowac to byłaby wspaniała wiadomość.
Trzeba mieszkać w Warszawie chyba tylko z tego co czytałam. Teraz nie ma obowiązku meldunku. To byłaby lipa jak trzeba będzie mieć meldunek. Bo jak wynajmujesz mieszkanie to nikt cię w nim nie zamelduje. Ale skoro składam pit do US Warszawa i wskazuje że mieszkam w Warszawie mimo że nie jestem zameldowana i moje podatki idą do Warszawy to co?Z tego co tam piszą to sprawdzanie pod względem prawnym potrwa ok 6 miesięcy. Wtedy może to ruszy.
I z tego co zrozumiałam, trzeba być zameldowanym w Warszawie... (?)
adunnnia90
No długo długo ja tez bym nie mogła tyle czekac ale zdaje sobie sprawę ze sa pary których nawet na IUI nie stac a co dopiero na in vitro.super sprawa ale dla mnie to za długo troche
Ja sie ciesze wlasnie ze moj lekarz chce teraz jak sie okaze ze 4 IUI sie nie udała to szybko protokół do in vitro pisać zeby badania byly wazne bo tak to znowu czekanie za wynikami itp a tak w marcu moze bede po in vitro. Teraz z czasem zaluje ze sie zdecydowalam na IUI. 4 miesiace zlecialy i nic z tego nie wyszlo...suma sumarum kosztow IUI, dojazdów, wizyt i lekow to już bym byla po in vitro....ehh
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: