reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Vadera jak super ze o nas pamietasz i ze mimo na pewno braku czasu wpadasz!! Gratuluje serdecznie! a co to jest OO? :) słuchaj na ktorym forum odnośnie in vitro byłas? mialas klasyczne invitro czy ICS czy IMSI? My mamy wstepne zalecenie do IMSI. Jak fajnie ze wpadłas - mam kogo zapytac :)
OO - Oliwia Oktawia - córeczka Vadery ;)

reklama
Witam sie w nowym cyklu. Przyszła do mnie dzisiaj @... Naturals nie wyszedl, o dziwo nie bolaly mnie jak zwykle cyce przed @, ani nie mialam PMSa, ale moze to akurat dlatego ze bylam chora, wiec nie mialam sily na wkurzanie sie ;)

Cassiah Ty nas jeszcze podczytujesz? Co u Ciebie?
Czy jest któraś z Was na forum odnośnie inv? Ja chyba zaczne juz tam zaglądać..
Ja tez dzisiaj poszukam tego forum, bo juz sie nastawiam na in vitro w nastepnym kroku, musze tylko umowic sie do gina i mu powiedziec, ze idziemy w ta strone. moze jeszcze bedzie chcial mnie przekonac, zeby ze 2 miesiace podzialac, ale skoro moj M byl chory i mial goraczke ponad 39st, to wszystkie plemniory zostały wybite i nowych nie bedzie przez 3 miesiace, wiec jaki sens..

Hej kobietki. Dawać jakiś kalendarz choć raz na dwie stroy żeby można się było na szybko zorientować co i jak :)
My już w domku i uczymy się siebie. Póki co to OO wychowuje nas. Mam nadzieję, że kiedyś zauważę moment kiedy powinnam przejąć stery zanim będzie za późno:)
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszelkie zabiegi, pozytywne wyniki badań, bety i siły do walki &&&&
Vadera, a jak ty sie czujesz po cc?

Vadera jak super ze o nas pamietasz i ze mimo na pewno braku czasu wpadasz!! Gratuluje serdecznie! a co to jest OO? :) słuchaj na ktorym forum odnośnie in vitro byłas? mialas klasyczne invitro czy ICS czy IMSI? My mamy wstepne zalecenie do IMSI. Jak fajnie ze wpadłas - mam kogo zapytac :)

Nie yłam na żadnym forum o ivf. Kiedyś przez przypadek (nie zauważając, że temat dotyczy IUI) trafiłam tutaj i tak mi się fajnie z dziewczynami rozmawiało, że zostałam. Pomimo, że sama do IUI nie podchodziłam. Na inne fora wpadam okazjonalnie na zasadzie "Ot, mogę raz odpowiedzieć bo wydaje mi się, że coś wiem:) "
OO - Oliwia Oktawia :D

My mieliśmy, decyzją naszego lekarza, wyznaczoną metodę ICSI.

Joko: Póki co ciężka noc za nami, zobaczymy co będzie dalej:)
Bertha: Lepiej w dzień jak się rozchodzę, ale w nocy jak chwilę udało mi się przyłożyć to wstawanie było koszmarne. Nie no, będąc szczerym już nie umieram, ale zdania nie zmieniłam, nadal uważam, że to zło, czasem konieczne, ale zło:) Koleżance udało się urodzić sn (miała termin dzień przede mną, w ten sam poszłyśmy na odział) wczoraj jak wychodziłam. Rodziła o 9:40. O 12 już śmigała z córą. Zazdrość...

Nie yłam na żadnym forum o ivf. Kiedyś przez przypadek (nie zauważając, że temat dotyczy IUI) trafiłam tutaj i tak mi się fajnie z dziewczynami rozmawiało, że zostałam. Pomimo, że sama do IUI nie podchodziłam. Na inne fora wpadam okazjonalnie na zasadzie "Ot, mogę raz odpowiedzieć bo wydaje mi się, że coś wiem:) "
OO - Oliwia Oktawia :D

My mieliśmy, decyzją naszego lekarza, wyznaczoną metodę ICSI.

Joko: Póki co ciężka noc za nami, zobaczymy co będzie dalej:)
Bertha: Lepiej w dzień jak się rozchodzę, ale w nocy jak chwilę udało mi się przyłożyć to wstawanie było koszmarne. Nie no, będąc szczerym już nie umieram, ale zdania nie zmieniłam, nadal uważam, że to zło, czasem konieczne, ale zło:) Koleżance udało się urodzić sn (miała termin dzień przede mną, w ten sam poszłyśmy na odział) wczoraj jak wychodziłam. Rodziła o 9:40. O 12 już śmigała z córą. Zazdrość...
Pierwsza noc za wami i jakoś daliście radę.... Suuuuper

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry