reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
AAAAAAA!!!!!!!! GRATULACJE!!!!! Kath, bętę teraz kilka razy bedziesz musiała powtórzyć, żeby sprawdzać prawidłowy przyrost. Ja pierdziu ale radość:) No to witaj teraz w krainie prawdzwego stresu:pPPPPPP

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Mam 2 pytania...
1. Czy poziom progesteronu jest ok
2. Patrzac na wartosci referencyjne bety...to wychodzi 4 tydzien...a to nie mozliwe. Mialam 1 kropeczke...czy ten wynik nie jest za duzy? A moze za maly...Noze juz nic nie wiem

kath pięka beta.:-) :) teraz &&& za przyrost. a na wyniku masz wyraźnie napisane że normy progesteronu są dla kobiety w ciąży?
a ponadto nie ma co na nie patrzeć, bo to normy dla ciąży naturalnej, a nie wspomaganej, a poza tym to policz kiedy miałaś ostatnią @ i to jest liczone jak wiek ciąży.
nie porównuj poziomu hcg do nikogo każdej z nas inaczej przyrasta. uwierz bardziej doświadczonej koleżance. od porównywania można dostać świra;)
jutro tel do gina i koniecznie powtarzaj co dwa dni żeby sprawdzać przyrost i poziom progesteronu

Dołączam do postu Magdy. Kobiety w ciąży w ogóle nie powinny dostawać do ręki wyników badań. Raz, że dla ivf normy są inne, dwa na tych wynikach często są normy w ogóle bez brania pod uwagę ciężarnej. Porównywanie też jak powyżej: każda jest totalnie inna i wszystkie normy dotyczące jednej będą totalną bzdurą dla drugiej. Zęby zjadłam i oczy wypłakałam czytając czasem swoje wyniki. Teraz jak widzę pół kartki na czerwono to tylko proszę małża o pobieżne sprawdzenie w razie "w".
Dziś proszę sobie zrobić SPA, tylko bez gorącej kąpieli <--- tych proszę sobie już darować i odpoczywć wizualizując jak będzie wyglądać twoje bejbe. A od jutra tylko powtórki dnia dzisiejszego:)))

Beti: Ja wiem, że na daną chwilę zstał wolny wakat na pesymistę roku. Ale nie rozkręcaj się. Kath za chwilę czekają jeszcze większe stresy. A Ty niebawem i tak do niej dołączysz więc bez wyścigów mnie tutaj. Koniec złej passy! Basta! Jutro Twój dzień proszę założyć różowe okulary.

reklama
Kath najpierw opr :p Ugryź się mocno w język za to, że nie wierzyłaś w KROPKA !!!! Powinno być Ci głupio...
Beta piękna, na progesteronie się nie znam, jakiś lekarz coś mówił o tym progesteronie? Jeśli progesteron ok może zapytaj lekarza czy możesz zmienić jej branie pod język? Nie jest to przyjemny smak, ale można się przyzwyczaić. Odpoczywaj, MYŚL OPTYMISTYCZNIE i czekam na kolejne wieści !!!

M nie zazdroszczę bólu....oby jak najszybciej zniknął !!!!

Omatkoitrojko oby się udało &&&&

Bertha kciuki za stymulację i dalszą walkę :) &&&&

Beti dziś transfer ? :) No to życzę dużo uśmiechu na przyjęcie lokatorów :D

Aniko nooo już niedługo i Pola będzie pokazywać na co ją stać :) Stresik jest ?:)

Vadero dobrze, że wieściz Twojej wizyty ok :) Jakie imię w końcu ustaliliście he he? :)

Pozdrawiam wszystkie :) !!
Miłego dnia !!

Kamisiu stanęło na Oliwce. Mój lekarz się doszukiwał czy jednak nie Oliwier prędzej, ale nie znalazł :p Byla opcja Oktawii, ale mojemu M nie bardzo podpasowało. Taki kompromis.

A jeszcze skomentuję to co pisałaś o luteinie. Pełen, szczery podziw jeśli się przyzwyczaiłaś. Ja przez pierwsze tygodnie śmiałam się z dziewczyn, które strasznie narzekały a potem sama błagałam lekara o jakiś zamiennik bo nie dałam rady już tego zażywać. Tyle, że ja brałam jednocześnie dopochwowo i podjęzykowo. Zmienił mi na luttagen, po bojach, do połykania.

Ostatnia edycja:
Do góry