reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kath: Tak jeszcze mi przyszło do głowy: ktoś w końcu musi przerwać złą passę. Padło na Ciebie:)))

Normalna to ja nie jestem. Cisza, zero miałków a ja zamiast spać to gram z małżem... Będę spać do 12...
Orientuje się któraś ile kosztuje glukoza 75 ml i próba obciążenia dwupunktowa w Diagnostyce?

reklama
Vadera ja tyle samo zapłaciłam co M26. i fakt bez cytryny nie dałabym rady. najgorsze było to że gardło mocno mnie piekło od tego cukru, ale wszystko do przeżycia. ważne żeby wynik był dobry :)

udanego dnia:)

Chyba jednak prEstane mierzyć ta temp, bo dziwne rzeczy wychodza a dzis rano na bielisnie jakieś plamki krwi byly ale jednorazowo, gdybh nie to ze dopiero16 dc pomyslalabym ze to implantacja
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

A moze to ten pecherzyk w lewym pękł i to plamienie owulacyjne?

U mnie melduje 12dpo i negatyw :/ dupka odstawiłam. Próbuje sie umówić do gina na wtorek - powinien byc 2dc - i rozpoczynamy stymulację do IUI! :)

A moze to ten pecherzyk w lewym pękł i to plamienie owulacyjne?

U mnie melduje 12dpo i negatyw :/ dupka odstawiłam. Próbuje sie umówić do gina na wtorek - powinien byc 2dc - i rozpoczynamy stymulację do IUI! :)
Raczej niemozliwe, on przestal rosnac, mial 16mm jak w srode, a owu byla w czwartek z deugiego jajnika

Powodzenia w stymulacji!

reklama
Milo ze pytacie...czuje sie dobrze...nic mnie nie boli...a co do luteiny nie jestem narazie w stanie opisac koloru bo...nie chce wyleciec...jezeli juz sie zdecyduje to porownam...:)
Milego dnia kochane...

Do góry