reklama
Aniko ja to czekam na zwolnienie Twojego brzuszka
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Fanka BB :)
Nie progesteronu mi nie zlecili tylko bete...a ten progesteron to cos moze wykazac?kath super cię obstawili. a zlecili kontrolę progesteronu?
zuzik85
Kath, no nie ma wyjścia, kciuki musimy trzymać zaciśnięte. Ratuj honor tego forum i zaciążaj Co ja piszę...Ty już jesteś w ciąży! Dużo masz tych leków, ale to dobrze. Kropek musi mieć wszystko czego potrzebuje. A relanium nie dostałaś? Coś mi się kojarzy, że dziewczyny pisały, że miały po transferze.
A wiesz, że teraz nie wolno Ci ani przez moment "źle" pomyśleć? Na pewno masz to w zaleceniach potransferowych
Jesteś na zwolnieiu lekarskim, tak?
Chcesz, żebym wpisała Cię na betę do kalendarza?
Kath...cała Polska wierzy w Waszego Kropka. Ja już wyobrażam sobie Ciebie z rosnącym brzuszkiem
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A wiesz, że teraz nie wolno Ci ani przez moment "źle" pomyśleć? Na pewno masz to w zaleceniach potransferowych
Kath...cała Polska wierzy w Waszego Kropka. Ja już wyobrażam sobie Ciebie z rosnącym brzuszkiem
katharina203
Kath, no nie ma wyjścia, kciuki musimy trzymać zaciśnięte. Ratuj honor tego forum i zaciążaj Co ja piszę...Ty już jesteś w ciąży! Dużo masz tych leków, ale to dobrze. Kropek musi mieć wszystko czego potrzebuje. A relanium nie dostałaś? Coś mi się kojarzy, że dziewczyny pisały, że miały po transferze.
Tak mozesz wpisać mnie na bete 6.09 ale nie obiecuje ze wytrwam
To prawda relanium nie dostalam. W mojej klinice sie tego nie praktykuje ale oczywiscie mam sie nie denerwowac. Zwolnienie dostałam na 2 tyg...bede leniuchowac i nadrobie czytanie ksiazek...dostalam na glowe bo juz wyobrazam sobie co bede ubierala jak bede juz miala brzuszek...
stacy
Kath - nie wiem czy wredna ze mnie matka, ale miałam nadzieję że Milenka szybko zaśnie, żeby sprawdzić co u Ciebie. Zaciskam kciuki, bo musi być dobrze. Tylko błagam Cię, myśl POZYTYWNIE :-)
Zuzik - ja nie miałam relanium, jakoś nie chcieli go przepisać :-)
zuzik85
SIERPIEŃ
26 - Anika - ktg
29 - omatkoitrojko - monitoring cyklu
Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą
WRZESIEŃ
02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI
06 - Katharina - badanie beta hcg
14 - Pyreczka - wizyta u profesora
Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą
26 - Anika - ktg
29 - omatkoitrojko - monitoring cyklu
Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą
WRZESIEŃ
02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI
06 - Katharina - badanie beta hcg
14 - Pyreczka - wizyta u profesora
Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą
zuzik85
Stacy, jesteś wspaniałą mamą a Milenka wyrozumiałą córeczką. U mnie emek usypia wieczorem A ja ogarniam forumKath - nie wiem czy wredna ze mnie matka, ale miałam nadzieję że Milenka szybko zaśnie, żeby sprawdzić co u Ciebie. Zaciskam kciuki, bo musi być dobrze. Tylko błagam Cię, myśl POZYTYWNIE :-)
reklama
katharina203
Milenka zrozumie i wybaczy super mamieKath - nie wiem czy wredna ze mnie matka, ale miałam nadzieję że Milenka szybko zaśnie, żeby sprawdzić co u Ciebie. Zaciskam kciuki, bo musi być dobrze. Tylko błagam Cię, myśl POZYTYWNIE :-)
Podziel się: