reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Teoretycznie powinni badać bo do wytworzeia się łożyska podbijają go sztucznie żeby zwiększyć szanse malucha. Ale spokojnie jak nie zbadają teraz to za jakiś czas sprawdzą a póki bierzesz leki masz go podbitego:)

Kath, no nie ma wyjścia, kciuki musimy trzymać zaciśnięte. Ratuj honor tego forum i zaciążaj :) Co ja piszę...Ty już jesteś w ciąży! Dużo masz tych leków, ale to dobrze. Kropek musi mieć wszystko czego potrzebuje. A relanium nie dostałaś? Coś mi się kojarzy, że dziewczyny pisały, że miały po transferze.
A wiesz, że teraz nie wolno Ci ani przez moment "źle" pomyśleć? Na pewno masz to w zaleceniach potransferowych :D
Jesteś na zwolnieiu lekarskim, tak?
Chcesz, żebym wpisała Cię na betę do kalendarza?
Kath...cała Polska wierzy w Waszego Kropka. Ja już wyobrażam sobie Ciebie z rosnącym brzuszkiem :p
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kath, no nie ma wyjścia, kciuki musimy trzymać zaciśnięte. Ratuj honor tego forum i zaciążaj :) Co ja piszę...Ty już jesteś w ciąży! Dużo masz tych leków, ale to dobrze. Kropek musi mieć wszystko czego potrzebuje. A relanium nie dostałaś? Coś mi się kojarzy, że dziewczyny pisały, że miały po transferze.
A wiesz, że teraz nie wolno Ci ani przez moment "źle" pomyśleć? Na pewno masz to w zaleceniach potransferowych :D
Jesteś na zwolnieiu lekarskim, tak?
Chcesz, żebym wpisała Cię na betę do kalendarza?
Kath...cała Polska wierzy w Waszego Kropka. Ja już wyobrażam sobie Ciebie z rosnącym brzuszkiem :p
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:):):):):):)
Tak mozesz wpisać mnie na bete 6.09 ale nie obiecuje ze wytrwam :)
To prawda relanium nie dostalam. W mojej klinice sie tego nie praktykuje ale oczywiscie mam sie nie denerwowac. Zwolnienie dostałam na 2 tyg...bede leniuchowac i nadrobie czytanie ksiazek...dostalam na glowe :) bo juz wyobrazam sobie co bede ubierala jak bede juz miala brzuszek...

Kath - nie wiem czy wredna ze mnie matka, ale miałam nadzieję że Milenka szybko zaśnie, żeby sprawdzić co u Ciebie. Zaciskam kciuki, bo musi być dobrze. Tylko błagam Cię, myśl POZYTYWNIE :-)

Zuzik - ja nie miałam relanium, jakoś nie chcieli go przepisać :-)

SIERPIEŃ

26 - Anika - ktg
29 - omatkoitrojko - monitoring cyklu

Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI
06 - Katharina - badanie beta hcg
14 - Pyreczka - wizyta u profesora

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

Kath - nie wiem czy wredna ze mnie matka, ale miałam nadzieję że Milenka szybko zaśnie, żeby sprawdzić co u Ciebie. Zaciskam kciuki, bo musi być dobrze. Tylko błagam Cię, myśl POZYTYWNIE :-)

Zuzik - ja nie miałam relanium, jakoś nie chcieli go przepisać :-)
Stacy, jesteś wspaniałą mamą a Milenka wyrozumiałą córeczką. U mnie emek usypia wieczorem:p A ja ogarniam forum ;)

reklama
Do góry