reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko no jak mi zrobia to ten progesteron no i na tarczyce itd
Ogolnie pewno cholesterol i cukier mi wyjdzie wysoki bo sie nawpiepszalam slodkiego wczoraj...

Kredko dobrych wyników :) Może faktycznie potrzebuje, żeby mnie kto strzelił.
Dobrze, że mam dziś trochę pracy, tylko niestety na kompie, a jutro jadę do galerii się odchamić.

Marzen ja tez tak gadalam, ze nic z tego, a teraz kupy przebieram:p
Kciuki za badanka dziewczyny i oczywiście za Ciebie Marzen &&&&&&&&&&

mazen doskonale cię rozumiem. mimo tego co napisałaś ja nie puszczam &&&

ale lipna pogoda, ja do wyjścia z domu a tu leje jak no :-( :( nic się nie chce

No to krew oddana i juz cale miasto bedzie wiedziec ze noe moge w ciaze zajsc.. bo pani od razu jak jej powiedzialam ze ma badac wszystko i mowie ze progesteron prolaktyne fsh lh itd to ona czy to do " zabiegow do zaplodnienia" (nie wiem jak to na pl przetlumaczyc;-) ) no to jej mowie ze tak.. no bo co mialam powiedziec? A ze moja znajoma polka tam tez jest pielegniarka to juz bedzie wszystko wiedziec... a ona nie z tych co trzymaja jezyk za zebami wiec ze tak powiem sprawa sie rypla:-) i w dupie to mam szczerze mowiac;-)

reklama
Do góry