reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko no jak mi zrobia to ten progesteron no i na tarczyce itd
Ogolnie pewno cholesterol i cukier mi wyjdzie wysoki bo sie nawpiepszalam slodkiego wczoraj...

Kredko dobrych wyników :) Może faktycznie potrzebuje, żeby mnie kto strzelił.
Dobrze, że mam dziś trochę pracy, tylko niestety na kompie, a jutro jadę do galerii się odchamić.

Marzen ja tez tak gadalam, ze nic z tego, a teraz kupy przebieram:p
Kciuki za badanka dziewczyny i oczywiście za Ciebie Marzen &&&&&&&&&&

mazen doskonale cię rozumiem. mimo tego co napisałaś ja nie puszczam &&&

ale lipna pogoda, ja do wyjścia z domu a tu leje jak no :-( :( nic się nie chce

No to krew oddana i juz cale miasto bedzie wiedziec ze noe moge w ciaze zajsc.. bo pani od razu jak jej powiedzialam ze ma badac wszystko i mowie ze progesteron prolaktyne fsh lh itd to ona czy to do " zabiegow do zaplodnienia" (nie wiem jak to na pl przetlumaczyc;-) ) no to jej mowie ze tak.. no bo co mialam powiedziec? A ze moja znajoma polka tam tez jest pielegniarka to juz bedzie wszystko wiedziec... a ona nie z tych co trzymaja jezyk za zebami wiec ze tak powiem sprawa sie rypla:-) i w dupie to mam szczerze mowiac;-)

reklama
Do góry