reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti jak wizyta?
Lumio ja tak miałam jak To. Najpierw jeden duży pecherzyk - pregnal i pękł, 2 następne przed dwa dni dojrzały - ovitrelle i pękły dwa następne. Lekarze czynią cuda ;)
Marzen spróbuj nie stresować się.
Odebrałam wyniki Hcg 8334,0 (19 dzień po transferze), progesteronu jeszcze nie ma.

Ufff to mi troche ulzylo ;-) moze nie zrobia sie torbiele ;-)
M26
Piekna beta. Niech Fasolina dalej, tak pieknie, sie mebluje :-)

M26, beta świadczy o tym, ze Kropek pięknie się zadomowil i nigdzie się nie wybiera:) kiedy masz wizytę serduszkowa?

Beti, nawet nie wiesz, jak się cieszę, ze lekarz daje zielone światło ;) będzie piękny prezent na piękne urodziny :)

Beti,
No jest plan, jest pieknie ;-)
Beti to wez sobie do tego czasu koenzym q10 ;-) na piekne jajca ;-)i porozmawiaj z lekarzem o wlaczeniu lekow:encorton, clexan, acard, lutka , tym razem :-) lepiej wczesniej zacznij o tym rozmawiac, bo nie kazdy lekarz chce je przepisywac ;-)
Jak bedziesz potrzebowala jakiejs porady, wal smialo ;-)
No chyba, ze planujesz jakies badania?

Lumia mowiłam mu o tych lekach,ale on robił mi badania i twierdzi że wszystko jest ok i nie potrzebuje tych leków,ale biore acard i kupie ten koenzym :) do tego od ponad pół roku biore inofem.

Lumia mowiłam mu o tych lekach,ale on robił mi badania i twierdzi że wszystko jest ok i nie potrzebuje tych leków,ale biore acard i kupie ten koenzym :) do tego od ponad pół roku biore inofem.

Beti, ale jakie badania Ci robi?specjistyczne czy jakies podstawowe.
Wiesz, mam nadzieje, ze mnie zle nie odbierzesz, ale .....na forach, chocby na watku sasiednim, na ktorym tez jestem, sa dziewczyny, ktore maja juz po 2-3dzieci i teraz ronia. Dopiero na tym zestawie sie udalo, hocby nawet Doris. Ona miala ciagle. biochemiczne! Ma juz 3 dzieci. Nie diagnozowala sie szczegolnie, ale wprowadzila tzw, zelazny zestaw. Napisz do niej, mysle, ze chetnie pomoze. Inne Dziewczyny nie mialy wczesniej problemu z donoszeniem, a teraz ronia. Okazuje sie, ze immunologia sie posypala.
Beti mozesz sobie wejsc na watek. Poronienia nawykowe, leczenie immunologiczne.

reklama
Lumia :-) nie wiem dlaczego ale od razu probowalam sobie wyobrazic ta Twoja pozycje hahaha

ja też tylko wstydziłam się przyznać:zawstydzona/y:

Beti jak wizyta?
Lumio ja tak miałam jak To. Najpierw jeden duży pecherzyk - pregnal i pękł, 2 następne przed dwa dni dojrzały - ovitrelle i pękły dwa następne. Lekarze czynią cuda ;)
Marzen spróbuj nie stresować się.
Odebrałam wyniki Hcg 8334,0 (19 dzień po transferze), progesteronu jeszcze nie ma.

M26
no super wynik, a progesteron też dobry ja ostatnio miałam 52, kiedy masz wizytę bo to już piękny pęcherzyk będzie widać. a Ty miałaś dwójkę podaną:-) :)

Beti dobre wieści. maj jest Twój

Kredko fajnie że coś planujecie, bardzo trzymam kciuki zeby to było to miejsce

Marzen no wiem że się stresujesz. pamiętaj że bardzo ci kibicuję

aniko jak się czujesz (dostałaś mojego priv?)

uściski dla wszystkich:-) :)

Do góry