reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wiem dlatego nie panikuję :) po prostu troszke dociera do mnie co mnie czeka,bo skurcze lekkie mam już od jakiegoś czasu,a dziś w nocy się nasililiły,było kilka wraz z bólem z krzyża i mam mieszane uczucia po prostu w mojej sytuacji....no ale niestety nie mam mocy żeby zdziałać cuda więc zobaczymy ;) dam radę przez to przejść,dam radę,dam radę...

Kamisiu, przytulam Cię mocno...
Kontroluj te skurcze i gdyby coś Cię niepokoiło, nie wahaj się jechać na IP i dzwonić do gina. Wiesz, że będzie liczyć się każda minuta... Dasz radę...wierzę w to od początku.

Cześć dziewczyny, po ciężkich dniach stwierdziłam, że spróbuję zrobić wszystko co mogę żeby poprawić jeszcze swoje wyniki... biorę witaminy, ten diostinex i piję dużo wody- tak dużo, że non stop jestem w ubikacji :D (mój M twierdził, że za mało pije i jestem odwodniona). Dziś 3 dc @ już nie ma- co z jednej strony mnie cieszy bo jej nie lubię a z drugiej strony martwię się bo te moje miesiączki coraz krótsze :hmm: (może faktycznie już przekwitam). W każdym razie byłam dziś zrobić badania i prolaktyna mi wyszła na dobrym poziomie bo 9,4. Mam za to pytanie o żelazo bo je również zbadałam i jest w normie bo na poziomie 16,52- ale czy nie powinno być wyżej?? Któraś z Was pisała, że jest ono potrzebne bo od niego zależy ukrwienie macicy.

Nouvelle a jaka normę żelaza ma Twoje labo? Gdybyś miała niski poziom żelaza to kłopot byłby również z poziomem hemoglobiny. Jeśli jest w normie a żelazo tylko ciut poniżej to nie masz się czym przejmować. Dla spokoju możesz poprosić lekarza o receptę na sorbifer duo

Pyreczko norma żelaza jest od 5,83 do 34,5, ale teraz jak patrzę to hemoglobinę mam na poziomie 13,7 a norma to 12,0- 16,0. Chyba okey?

reklama
Do góry