reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wiem dlatego nie panikuję :) po prostu troszke dociera do mnie co mnie czeka,bo skurcze lekkie mam już od jakiegoś czasu,a dziś w nocy się nasililiły,było kilka wraz z bólem z krzyża i mam mieszane uczucia po prostu w mojej sytuacji....no ale niestety nie mam mocy żeby zdziałać cuda więc zobaczymy ;) dam radę przez to przejść,dam radę,dam radę...

Kamisiu, przytulam Cię mocno...
Kontroluj te skurcze i gdyby coś Cię niepokoiło, nie wahaj się jechać na IP i dzwonić do gina. Wiesz, że będzie liczyć się każda minuta... Dasz radę...wierzę w to od początku.

Cześć dziewczyny, po ciężkich dniach stwierdziłam, że spróbuję zrobić wszystko co mogę żeby poprawić jeszcze swoje wyniki... biorę witaminy, ten diostinex i piję dużo wody- tak dużo, że non stop jestem w ubikacji :D (mój M twierdził, że za mało pije i jestem odwodniona). Dziś 3 dc @ już nie ma- co z jednej strony mnie cieszy bo jej nie lubię a z drugiej strony martwię się bo te moje miesiączki coraz krótsze :hmm: (może faktycznie już przekwitam). W każdym razie byłam dziś zrobić badania i prolaktyna mi wyszła na dobrym poziomie bo 9,4. Mam za to pytanie o żelazo bo je również zbadałam i jest w normie bo na poziomie 16,52- ale czy nie powinno być wyżej?? Któraś z Was pisała, że jest ono potrzebne bo od niego zależy ukrwienie macicy.

Nouvelle a jaka normę żelaza ma Twoje labo? Gdybyś miała niski poziom żelaza to kłopot byłby również z poziomem hemoglobiny. Jeśli jest w normie a żelazo tylko ciut poniżej to nie masz się czym przejmować. Dla spokoju możesz poprosić lekarza o receptę na sorbifer duo

Pyreczko norma żelaza jest od 5,83 do 34,5, ale teraz jak patrzę to hemoglobinę mam na poziomie 13,7 a norma to 12,0- 16,0. Chyba okey?

reklama
Do góry