reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny moje! Na grupie dodalam zyczenia z bonusem, ale tutaj tez oczywiscie zdrowych i spokojnych Świąt dla Was i Waszych najbliższych! Niech Wam mijaja w cudownwj atmosferze:)

Na szybko: z serduszkiem okej. Wcziraj wyladwalysmy wieczorem na ip bo Mlodej z bezdechu nie moglam wybudzic. Ostatnio bylo kilka epizodow, ale to byl drugi grozny... Dziecko zmienilo kolor i nie reagowało na alarm ani na moje wybudzanie... Gdyby nie monitor.. eh.

Kciukasy z krzaczorow!
Stacy macie piekny prezent od zajaczka:) duuuuzo zdrówka! Teraz to najwazniejszs!

Stacy! Wspaniale! Gratulacje! Pierwsze święta razem, tyle na to czekałyśmy... Szybkiego powrotu do pełni sił i dużo zdrówka dla małej.

Niebajko, jesteś cudowną mamą.

Kochane! Zdrowych, radosnych świąt! Smacznego śniadania wielkanocnego i mokrego dyngusa. Podobno poniedziałkowe ochlapanie wodą daje siły na cały rok i przynosi szczęście. Tego Wam wszystkim życzę.

Olśnijcie mnie tak w skrócie co to za prywatna grupa, jak do niej dotrzeć? Jakiś link? mogę dołączyć?

Stacy,
Wielkie gratulacje!calusy dla ....? ;-) Kruszynki. Stacy wracaj szybko do sil!

Zdrowych i Wesolych Swiat dla kazdej z osobna!

kochane jestem. i to nie sama, ale z pięknym kształtnym pęcherzykiem z prawidłowo rozwiniętym ciałkiem żółtym, który objawił się najpierw poziomem hcg 3180, a później na ekranie monitora usg (na który mój M. zareagował "wierzę na słowo, że tam jest") kolejna wizyta za tydzień :-)

stacy wspaniała wiadomość GRATULUJĘ:-D

Madziu wspaniałe wieści . Moje Gratulacje :)

Aniko dziękuję że pytasz, czuje się normalnie, nie ma żadnych kłuć, ani innych dziwnych rzeczy. Jedynie trochę wydety brzuch,ale to pewnie przez progesteron

Zuzik oj widać widać, zdj Twojego Syneczka

Dziewczyny życzę Wam Wszystkiego co najwspanialsze w te święta.

reklama
Do góry