reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak sobie myślę i myślę i wymyśliłam coś takiego.. Jak zaszlam w ciążę (jajowodowa) to przed tym jak się dowiedziałam o niej tak 3-4 dni bardzo źle się czułam: podwyższona temp, dreszcze, ciągle uczucie zimna, tak dokładnie jakbym była b.mocno chora. I się zastanawiam czy np mój organizm nie chciał się jej pozbyć, i czy to nie może świadczyć o tym że mogę mieć problemy immunologiczne. Wiem może za daleko idę myślami ale trochę mnie to męczy, chyba lekarza się spytam. Myślicie że może coś w tym być czy kombinuje?

reklama
Racja Kredko; Niebajko moje wielkie gratulacje! Córcia pewnie jest już Tobą. Życzę Ci szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia żebyś mogła w pełni i ze wszystkich sił cieszyć się ze swojego szczęścia.

Hej Kochane!

Malutka przyszla na swiat parę minut przed 13:)

Wcale nie jest taka wielka! Troszke ponad 3kg. 100/100;) 48cm:) niestety jej nie tule. Cesarka nie przebiegla rutynowo. Po wyciagnieciu jeszcze prawie 2 godziny lezalam na stole szarpana, gnieciona.

Mialam spac, ale cisnienie zaczelo wariowac i nie moge chocbym bardzo chciala:(

Dziekuje za kciuki, postow troche nie ogarniam bo jestem strasznie zmęczona i kojarzenie nie takie...

Marzen u mnie jest to samo w pct. Iui ma sens bo sluz jest pomijany, ale Wy juz chyba jedna noga w ivfie. Czekam na wiesci.

Zuzik u Ciebie spokoj? Mam wyrzuty, ze to przezemnie ten czop puscil:p

M ja mysle ze to mogla byc juz reakcja organizmu na ciaze w jajpwodzie. Ale pytaj dziewczyn z watku immuno. Strawbelka i.Lumia pewnie tez cos poradza;)

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim. Czulam Wasze wsparcie caly czas ♡♡♡♡

Beti Tobie dziekuje szczegolnie, bo wiem jak trudny czas masz teraz... caly czas mam Cie w glowie i przesyłam dobre mysli. wierze ze z dobrym zestawem kolejna proba bedxie sukcesem.
Trzymaj sie dzielna Dziewczyno! Mocno przytulam!!!!

reklama
Niebajko:)
Super ,extraaaaa:) GRATUK|LUJE:) i prosze przedstaw nam małą (oczywiście z imienia:p) hahahah
Kochana wracaj szybko do formy:* GRATULUJE raz jeszzcze:* i wirtualny buziak od Ciotki Lumii:*

Do góry