reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko :) Leż i nic się nie przejmuj, tyle zaciśniętych kciuków nie może nie działać :)

Kiedy kolejna wizyta?

Aniko serduszko pewnie będzie tuż tuż, odpoczywaj ( zjedz dzisiaj pączusia) i postaraj się być dobrej myśli. Trzymamy wszystkie kciuki za Was.

Dostałam właśnie maila od lekarza żebym nie brała juz luteiny dopochwowej tylko przepisze mi prolutex na noc plus luteine do ssania 3x2. Brała któraś z Was ten prolutex?

M26 , ja jestem na prolutexie. To zastrzyki, dokup strzykawki i igły. Drogi lek 200zł za 7zastrzykow. Podobno najlepszy progesteron.

Dziewczyny, zbadalam betę i czekam na wynik. W sobotę powtórka i wtedy decyzja, co dalej.

Aniko - pamiętam jak ja świrowałam bo nie było serduszka. A naczytałam się że u nie których dziewczyn biło już wcześniej. Nie denerwuj się wszystko będzie dobrze. U mnie też był krwiak na początku, stąd miałam krwawienia. Musiałam leżeć i dużo odpoczywać. Trzymam kciuki&&&&

Kamisiu - czytałam forum wczoraj, ale nie wiedziałam co napisać. Bądźcie silni, i tak już jesteście.

Niebajko - Ty już poród za dwa tygodnie?????? Ja ten czas leci.

Która następna w kolejce do testowania?

A ja już zjadłam u mamy 2 pączki i kilka faworków. Limit chyba wyczerpałam na dziś :rofl2::rofl2::rofl2:

Stacy ja bede piekla sama:-) wczoraj z m stwierdzilismy ze nawet nie robie obiadu dzisiaj bo jak juz upieke to trzeba bedzie zjesc;-)

Aniko tak jak dziewczyny pisza musisz lezec a ny bedziemy trzymac kciuki:-*

reklama
M dobrze, ze Ci zmienili ta luteine:)

Stacy, za 2 tyg moge zaczac rodzic, ale nie musze;) tak tylko lekarka zagadala:p zobaczymy czy Kurdupel bedzie sie pchac. Niech siedzi w tym brzuchu, jak najdluzej, bo po druguej stronie nie jest juz tak pieknie;) no i ja dalej nie jestem gotowa.
Torba dalej nie spakowana.
Prasuje..

Jedzcie za mnie paczki;)

Aniko &!

Do góry