reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik jak zwykle Twojego jednego postu niedowidzialam:p
U mnie wczesniej tez dziecko w poprzek lezalo, ale gdy trafilam do szpitala 30/31tydz glowa byla w dol:p moze ten atak bolu to od turbulencji, jak sie przekrecala ;) wyglada ze Twoj synus lezy jak lustrzane odbicie mojej małej:) poczekaj az zacznie tulic sie raczkami do pecherza:p ała;)
Stacy a jaka masz hb?
Moge zapytac kolezanki, ktora miala problem z zelazem i zadnego leku od doka n i e tolerowala, ani wynikow jej n i e poprawialy. Polecono jej jakis suplement (!!!) i w koncu poszlo w gore!

U mnie siara tez sie pojawila, ale bardzo niewiele;) raczej wlasnie takie biale kropki na srodku sutkow i czasami po kapieli widze cos sie tam błyszczy i probuje saczyc;p za to same sutki bolą bardzo. Musze zaczac je smarowac tym kremem na pekanie.
Co do anemii, ja dostalam tardyferon, ale ten bez fol. W ciagu 3 tyg hemoglobine mialam w normie. Tylko ja tez startowalam w ciazy z za wysokim zelazem.

Dzieki Dziewczyny za komplementy:)
Kredeczko ja tez tak mowilam! Ze bede wielorybem, wielka kulą, ze trzeba mnie bedzie toczyc itd...no to znalazl moj organizm rozwiazanie:D cukrzyca ciazowa! I nie da sie przytyc;) chudlam tylko i sie martwilam. Dziecko roslo a waga stala, albo spadala. od jakiegos czasu tyje tyle co dziecko przybiera, wiec chyba ok. Na razie 6,5 do przodu;) moze jeszcze z kilo podskocze. Nie sadze zeby wiecej:/

M z hodowla zarodkow sa rozne szkoly:) jedni podaja w drugiej dobie, bo twierdza, ze nie ma lepszych warunkow do hodowli niz macica kobiety. Druga szkola hoduje do 3-5doby, zeby widziec jak sie dziela. Która szkola lepsza?nie wiem;) ale z obydwu rodza sie dzieci i to najwazniejsze;)&&&

reklama
Do góry