reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja dopiero teraz weszłam bo csly dzien nie działało a nei chciałam tego taptaka.

Dziekuje za gratulacje :) cała porod myslalm ze nie moge uciec i was zawieść!

Pyreczka- uzywam maści z lanoliny po kazdym karmieniu - Bepanten lepszy??

Wiecie co - tak mnie naszlo na przemyslenia... i jestem ciekawa jak czesto kobiety ktore nie wiedza ze maja slabe amh zachodza w ciaze? Bo tak na prawde jezeli nasienie jest super to moze te pary po prostu sie dluzej staraja ale zachodza w ciaze?

Cześć Kobietki:)
Boże dwa dni, a ja teraz dopiero skończyłam Was nadrabiać:p i jutro o pracy zaśpię:p

Emi
Wielkie gratki dla WAS:) Ucałuj Emme od ciotki Lumii:* A jak Ty się czujesz? , a nie mowiłam, e będzie sobotA:p

Kredko,
No własnie - nie chcę Ci odbierać palmy pierwszeństwa, ale byłam pierwsza:p hahahaha;) więc wygraną mogę się podzielić:p :)

Niebajko
:* za przepis;) Postaram się zrobić w najblizszych dniach:)

Aniko, Madziu
:*

Dziewczyny, ja własnie też pójdę w podobną kolorystykę:) Szarości, biele...niestety podłogi nie mogę zmienić - mam kafelki w kolorze kawy z mlekiem - jakoś tak:) Chyba trochę za szybko się za to zabraliśmy:p musze szybko ogarnąć jakieś meble + kolor na ścianę - pewnie będzie dylemat pomiędzy odcieniami szarości....hahahah a wszystkie do siebie podobne:)

Weekend fantastyczny:) Ale już nie mam sił pisać.
Uciekam spac:)

Kolorowych do poduchy dla WAS:)

reklama
Emenems gratuluję. Rodzenie u Ciebie widzę sama przyjemność :) ;) u nas opieka do d### i to przez duże D! Ja miałam mega problem z bolacymi brodawkami, na maści z antybiotykiem skończyło się. Później już tylko maltan stosowalam bo nie trzeba go zmywac. Teraz już nic nie muszę smarować

Beti AMH masz super. Laba zmieniły odczynniki bo był problem z dostępnością. Zamiast z USA biorą teraz z Niemiec... hmmm, a może na odwrót...? Nie istotne... u mnie z 1,1 po roku zmieniło się na 2. Nigdy nie słyszałam o zmieniającym się AMH w zależności od cyklu a trochę czytałam na ten temat i widziałam sporo na tym forum

Niebajka ruszaj dupencje po wyprawkę hehe ;) bo wiesz, różnie bywa. Co do okrycia - przy maluszku korzystałam z becika, później kocyk a dopiero od 6 miesiąca - kołderka

M26 to witaj po drugiej stronie :) ivf to już inna bajka. Trzymam kciuki

Pozdrawiam :)

Do góry