reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny iskierka nadziei z watku ivf ( anika w temacie :))dziewczyna ktora przeszła niepomyślnie kilka procedur zawsze albo jeden albo zaden zarodek z pobranych 20 kilku jajek - koszmar co ona przechodzi, zawsze hiperstymulacja ... Miała kolejne oststnie podejscie na swoich komórkach teraz i miała następne robic na kd, znowu masa komórek, okropna hiperka, ale udało sie dwa zarodki do mrożenia poszły - transfer na luty.
Czeka na miesiaczke coby zaczac sie przygotowywać do criotransferu i co....?? Zrobiła test ... Dwie wielkie krechy :D

Nikt nie wie jak to możliwie bo przeciez jej pobrali komórki:) ale musiała wyprodukować jakas na tej moze hiperce i tak wyszło :)
Pamiętajcie - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA !!!

Emi czytałam to !!!!!!!! Jestem w mega szoku!!!!!!! Jak to jest możliwe ???? :O I oczywiście bardzo sie ciesze że cuda sie zdarzają !! :)
czemu mi jakis cud sie nie przydaży :(

Emi czytałam to !!!!!!!! Jestem w mega szoku!!!!!!! Jak to jest możliwe ???? :O I oczywiście bardzo sie ciesze że cuda sie zdarzają !! :)
czemu mi jakis cud sie nie przydaży :(
Widocznie sie przydarzy w najmniej oczekiwanym momencie ... Ja z Hess jestem w kontakcie prywatnym tez i ci powiem no ze na prade ciężki ona przypadek jest - komórki miała beznadziejne bez szans ... Miała 20 zamrożonych to jej powiedzieli ze nie ma co ruszać a tu? I to popatrz... Bez podtrzymywania sie zagnieździł... Wrecz przeciwnie, pracowała zeby miesiaczka przyszła

Dlatego wiem ze tobie musi sie udać !!

Moja małpa @ dalej srajkuje,miałam jechać na betę ,ale stchórzyłam :( nie chciałam się rozczarować :( :( :( ale sama dla siebie zrobię jutro rano test,jest tańszy i nie musze do labo gnać 50km :)

Emi szok co piszesz. ja śledziłam historię Hess jakiś czas temu myślała czy by luteiny nie wziąć i wywołać @
ja piernicze tyle chciałam napisać ale mam takie ciary że mowę mi odebrałao

reklama
Do góry