reklama
G
gość_forum
Gość
Aniko wszystkie kciuki na pokład
Dziewczyny iskierka nadziei z watku ivf ( anika w temacie )dziewczyna ktora przeszła niepomyślnie kilka procedur zawsze albo jeden albo zaden zarodek z pobranych 20 kilku jajek - koszmar co ona przechodzi, zawsze hiperstymulacja ... Miała kolejne oststnie podejscie na swoich komórkach teraz i miała następne robic na kd, znowu masa komórek, okropna hiperka, ale udało sie dwa zarodki do mrożenia poszły - transfer na luty.
Czeka na miesiaczke coby zaczac sie przygotowywać do criotransferu i co....?? Zrobiła test ... Dwie wielkie krechy
Nikt nie wie jak to możliwie bo przeciez jej pobrali komórki ale musiała wyprodukować jakas na tej moze hiperce i tak wyszło
Pamiętajcie - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA !!!
Czeka na miesiaczke coby zaczac sie przygotowywać do criotransferu i co....?? Zrobiła test ... Dwie wielkie krechy
Nikt nie wie jak to możliwie bo przeciez jej pobrali komórki ale musiała wyprodukować jakas na tej moze hiperce i tak wyszło
Pamiętajcie - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA !!!
G
gość_forum
Gość
Emi czytałam to !!!!!!!! Jestem w mega szoku!!!!!!! Jak to jest możliwe ???? :O I oczywiście bardzo sie ciesze że cuda sie zdarzają !!
czemu mi jakis cud sie nie przydaży
Widocznie sie przydarzy w najmniej oczekiwanym momencie ... Ja z Hess jestem w kontakcie prywatnym tez i ci powiem no ze na prade ciężki ona przypadek jest - komórki miała beznadziejne bez szans ... Miała 20 zamrożonych to jej powiedzieli ze nie ma co ruszać a tu? I to popatrz... Bez podtrzymywania sie zagnieździł... Wrecz przeciwnie, pracowała zeby miesiaczka przyszłaEmi czytałam to !!!!!!!! Jestem w mega szoku!!!!!!! Jak to jest możliwe ???? :O I oczywiście bardzo sie ciesze że cuda sie zdarzają !!
Dlatego wiem ze tobie musi sie udać !!
G
gość_forum
Gość
Moja małpa @ dalej srajkuje,miałam jechać na betę ,ale stchórzyłam nie chciałam się rozczarować ale sama dla siebie zrobię jutro rano test,jest tańszy i nie musze do labo gnać 50km
reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Hess się udało??!!! Wow trzeba pogratulować
Anika kciuki mocne za maluszka. Masz rację, odpoczywaj dużo
Anika kciuki mocne za maluszka. Masz rację, odpoczywaj dużo
Podziel się: