reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Madzia w pon:-) ale najgorsze ze nie moge tej wizyty wogole zorganizowac ani zaplanowac. Wiec dalej nie wiem czy i kiedy jedziemy do tego wroclawia??? Poza tym chyba jednak wytrzymam caly ranek nic nie jesc i zrobic wszystkie wyniki w gdansku niz to odkladac na nastepny dzien. I w sumie to nie wiem co m z badan beda chcieli jeszcze zrobic i czy tez ma nie jesc czy co? Ogolnie to bedzie i tak masakra jak o 2 rano musze wstac i bez kawy :-( bo po 6 mamy samolot

Kredko, no ja nie wiem czy emek powinien jeść, bo jakby tak miał wszystkie badania i jak zrobiliby mu usg, to może udałoby się biopsję zrobić?? Hm, kto wie??

ja głupia jestem, przecież ja teraz też kupowałam w aptece. a w poprzedniej klinice to u nich. no nie ważne Pyreczka do boju :-)

Kredko a jakie Ty badania możesz mieć zrobione do których trzeba być czczo?? ja bym normalnie zjadła, 2 to nie rano tylko środek nocy, podróż samolotem, stres związany z wizytą i jak tu myśleć logicznie? a wizyta na którą?

Zuzik no w gdansku nie moze zrobic biopsji ( o ile sie na nia zgodza bo jak teraz wyszly te zylaki to ja nie wiem czy oni moga ta biopsje???) Bo gdyby cos znalezli to musza we wroclawiu zamrozic bo dla nas gdansk zupelnie nie po drodze.

reklama
Do góry