reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajko - tak :D

Nie wiem czy wiesz ale duzo ludzi pali peta ( ja bym tak nie mogła ) przed treningiem bo rozszerza naczynia krwionośne :D

jakiś smutek mnie ogarnął, ciągle myślę, że to moje hcg takie malutkie. przywołuję głos doktora:"pani magdo dzwonię z dobrymi wiadomościami hcg rośnie, bardzo się cieszę..." płakać mi się chce...

przepraszam

Aniko i jak tam? Masz juz recepte??

Magdo no leze, leze:/ problem w tym , ze codziennie sa inni lekarze i juz nawet sie nie nastawiam i nie pytam kiedy wyjdę. Kazdy gada po swojemu, a na wlasne zadanie nie chce wychodzic bo to glupota. Skoro sa wskazania to siedze na tyłku. Sprawdzają 5x dziennie tetno plodu. Od 6 rano zaczynaja o 24 koncza..,2x ktg i obserwuja. Kroplowki i rozkurcze odstawili, zobaczymy co dzisiaj na obchodzie bedzie:D lekarz z wczoraj by mnie dzis nie puscil, ale dzisiejszy może miec inne podejscie:)

Magdo przypomnisz mi kiedy mialas transfer?? Dzisiaj jest 13dpt? Hcg może i skromne, ale trzymamy sie poznej implantacji:) nie z takich bet dzieci sie rodzily:* caly czas kciukolce zaciskam!

Emi rozszerza naczynia, ale zapycha pluca:D nieźle :p nie wiedzialam, ze tak robia:)

MagdaM rusz tyłek po sikacza i rób, na tym etapie powinien pokazać nawet nie z porannego moczu, po co się zadręczać. Beta oczywiście byłaby lepsza bo można dokładnie sprawdzić przyrost ale skoro nie masz takiej możliwości to chociaż sikacz Cię uspokoi i będzie do pamiątkowego albumu dziecka :)

Kredka Q10 30 to dawka kosmetyczna, staraczki potrzebują końskiej dawki, ja brałam 300, kupowałam na allegro, z twarzą kobiety na opakowaniu. Teraz widzę, że nie ma akurat tych ale są inne.

reklama
Kasik no ruszyłam tyłek kupiłam 3 testy i patrzę na nie. chyba jednak rano zrobię. troszkę tracę nadzieję. popatrzyłam jaki hcg miały dziewczyny w tym dpt i nie wygląda to dobrze...

Niebajko 14dpt dziś

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry