reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia dobrze ze sie odezwalas bo juz sie martwilam:-* robisz bete jutro? Czy do wtorku czekasz na wizyte?

Ja dzisiaj ttoche emocjonalnie bo przypadkiem bylam na koncercie swiatecznym dzieci i normalnie zsciskalam zeby zeby sie nie poryczec bo tak strasznie zazdroscilam tym wszystkim rodzicom ktorzy ogladali swoje pociechy na scenie i tak mi cholernie bylo zal...:-(

Poza tym od wczoraj straszna mam owu bo prawy jajnik boli i w sumie to dawno az tak go nie czulam... i tu znowu mi przykro bo przytulanki byly w idealnym czasie a i tak nic z tego nie bedzie... a potrafie tak dokladnie sprecyzowac kiedy owu... normalnie szlag mnie trafia

reklama
Stacy bardzo mi przykro.
Lumia wierze ze wtorek będzie dobrym dniem :*
Kredko znamy Twój nastrój :(
Ja na codzień jestem z maluchami ale dzięki nim mam siłę iść dalej. U mnie z owulacja podobnie , odczuwam ją strasznie :(
Madziu &&&

Kredko
Tak chyba jutro po pracy zrobie. No chyba, ze mi lab zamkna to we wtorek rano...
Rozumiem doskonale co musialas czuc....tule.

Lumia i Pyreczka ja to te badania w sumie juz wszystkie mam bo robilam we wrzesniu chyba do histero, tylko tokso musze powtorzyc i czystosc pochwy. Maz to chyba nic bo ja rozyczke przechodzilam i mam potwierdzone w badaniach i cytomegalie tez bo tez mam potwierdzone badaniami, kurde ja nawet nie wiem kiedy to mialam bo ja od 5 roku zycia nie choruje i nie goraczkuje, a na to sie powinno antybiotyk podobno wziac bo to niebezpieczne jest. Teraz przeczytalam o tym i do badan zajrzalam

Stacy, przetrwalas?

Lumia, myślę o Tobie dużo... :*

Ja czekam na @. Ma lekkie opóźnienie, akurat teraz jak czekam jak na zbawienie! Nastroje rozne

Stacy juz masz za soba wiec teraz tylko zapomnij jak bylo;-)

Dziewczyny podczytuje watek in vitro i normalnie mimo ze nie jestem z tymi dziewczynami zzyta to strasznie mi smutno ze kilka z nich przed samymi swietami otrzymalo negatywna bete:-( kurde tak sobie mysle ze chyba bym sie nie odwazyla robic czegokolwiek w grudniu... bo rozczarowanie i swiateczna atmosfera nie ida w parze niestety:-(

Kredko ja też je podczytuję,i ciężko u nich teraz :( bardzo mi przykro.
A u nas dziwna cisza
Lumio,Magda jak tam u was dajcie znać co u was?

reklama
Do góry